Апостол Апостолов пое управлението на Симитли за пети мандат

Кметът на Община Симитли за пети мандат – Апостол Апостолов, 16 общински съветници и избраните за кметове на кметства положиха клетва на първото заседание на новоизбрания Общински съвет.

Тържествената сесия бе открита от областния управител – Бисер Михайлов, който каза, че през миналия мандат в Община Симитли е направено изключително много и по този начин Апостолов и екипът му са вдигнали летвата още по-високо, което може само да прави гражданите на Симитли доволни от резултата на МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019. Той поздрави новоизбрания Общински съвет и връчи плакет на Апостолов.

Величка Ушатова, председател на ОИК Симитли, обяви резултатите от МИ 2019, а Апостолов се закле да работи за благоденствието и интересите на жителите на община Симитли.
Всички новоизбрани общински съветници също положиха клетва и заявиха готовността си да работят с желание и хъс за развитието на общината.
Тържествената сесия бе водена от най – възрастния общински съветник – Иван Велев.
Чрез тайно гласуване, съветниците определиха и новия председател на ОбС Симитли- Владимир Христов, който благодари за оказаното доверие и обеща да го оправдае, за да утвърди постигнатото и Общински съвет Симитли да постига новите си цели, след което закри първото заседание.
След тържествената сесия кметът Апостолов, новите общински съветници и кметовете по населени места бяха посрещнати в сградата на общинска администрация Симитли с питка и мед. Отец Спас и отслужи тържествен водосвет в кабинета на Апостолов и поръсиха всички присъстващи за здраве със светената вода.

Свързани новини

Внимание, код оранжево! Буря удари Благоевград, паднали дървета, наводнени улици и още…

Пепи

Планирани прекъсвания на електрозахранването на територията на Благоевградска област за периода 20-23.05.2019 г.

az

Ученици от Езикова гимназия си разпространяват голи снимки на млада учителка

Blagoevgrad

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.