Апостол Апостолов пое управлението на Симитли за пети мандат

Кметът на Община Симитли за пети мандат – Апостол Апостолов, 16 общински съветници и избраните за кметове на кметства положиха клетва на първото заседание на новоизбрания Общински съвет.

Тържествената сесия бе открита от областния управител – Бисер Михайлов, който каза, че през миналия мандат в Община Симитли е направено изключително много и по този начин Апостолов и екипът му са вдигнали летвата още по-високо, което може само да прави гражданите на Симитли доволни от резултата на МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019. Той поздрави новоизбрания Общински съвет и връчи плакет на Апостолов.

Величка Ушатова, председател на ОИК Симитли, обяви резултатите от МИ 2019, а Апостолов се закле да работи за благоденствието и интересите на жителите на община Симитли.
Всички новоизбрани общински съветници също положиха клетва и заявиха готовността си да работят с желание и хъс за развитието на общината.
Тържествената сесия бе водена от най – възрастния общински съветник – Иван Велев.
Чрез тайно гласуване, съветниците определиха и новия председател на ОбС Симитли- Владимир Христов, който благодари за оказаното доверие и обеща да го оправдае, за да утвърди постигнатото и Общински съвет Симитли да постига новите си цели, след което закри първото заседание.
След тържествената сесия кметът Апостолов, новите общински съветници и кметовете по населени места бяха посрещнати в сградата на общинска администрация Симитли с питка и мед. Отец Спас и отслужи тържествен водосвет в кабинета на Апостолов и поръсиха всички присъстващи за здраве със светената вода.

Свързани новини

Осъдиха благоевградчанин с фалшива книжка на 1 г. затвор

az

/Видео/ Извънредно! Трудов инцидент в Благоевград! Работник падна от строеж на бивш зам. кмет на старата автогара „Кончето“

az

Кошмар! Гърци с бижутерски бизнес в Банско затвориха обекта заради…

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.


Fatal error: Uncaught Error: Class 'Redis' not found in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php:340 Stack trace: #0 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php(82): W3TC\Cache_Redis->_get_accessor('w3tc_889312381_...') #1 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Base.php(96): W3TC\Cache_Redis->get_with_old('b27b4/default.i...', '') #2 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/Minify/Minify/Cache/W3TCDerived.php(106): W3TC\Cache_Base->get('b27b4/default.i...') #3 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(966): Minify_Cache_W3TCDerived->fetch('b27b4/default.i...') #4 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(471): W3TC\Minify_MinifiedFileRequestHandler->_cache_get('b27b4/default.i...') #5 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-c in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php on line 340