Апостол Апостолов се регистрира от „Партия на ЗЕЛЕНИТЕ“ за кмет на Симитли, подкрепят го над 30 партии и формации
Поли е единствен кандидат и вече се знае, че печели изборите в общината

Най-обичаният кмет на Симитли Апостол Апостолов днес се регистрира в ОИК от „Партия на ЗЕЛЕНИТЕ“ за предстоящите местни избори. Интересното е, че Поли Апостолов, както е известен градоначалникът, е подкрепен от над 30 партии и коалиции за пети пореден мандат. На практика това може да се запише като исторически рекорд, тъй като той е фаворитът на всички партии, всички го харесват и му гласуват доверие. И още сега е ясно, близо месец преди местния вот на 27 октомври, че Апостол Апостолов ще продължава да държи кормилото на общината в Симитли още четири години. Други кандидати за поста няма.

Апостол Апостолов е един от създателите на ПП“Партия на ЗЕЛЕНИТЕ“. Преди време той предложи Андон Тодоров за лидер на партията пред ръководството в столицата.Той и до сега не спира да работи за развитието на партията.

Още в началото на август от ГЕРБ Симитли обявиха, че с абсолютно мнозинство избират Апостолов за нов-стар кандидат за кмет. Той е подкрепен и от местната структура на БСП.

През 2015 година бившият рефер бе избран от местна коалиция „Бъдеще за Община Симитли“, като пак беше подкрепен от ГЕРБ. Куриозното е, че на вота и тогава Апостолов нямаше конкурент и на практика бе единственият кандидат-кмет за Симитли. Респективно събра 100% от гласовете, равняващи се на 6651 действителни бюлетини.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Свързани новини

Двама мъже са задържани за крупна кражба на златни и сребърни накити

az

Семейна драма! 52-годишен преби от бой брат си

Веси

Брутално! Петричанин преби жена в дома й…

Blagoevgrad

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.


Fatal error: Uncaught Error: Class 'Redis' not found in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php:340 Stack trace: #0 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php(82): W3TC\Cache_Redis->_get_accessor('w3tc_889312381_...') #1 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Base.php(96): W3TC\Cache_Redis->get_with_old('b27b4/default.i...', '') #2 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/Minify/Minify/Cache/W3TCDerived.php(106): W3TC\Cache_Base->get('b27b4/default.i...') #3 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(966): Minify_Cache_W3TCDerived->fetch('b27b4/default.i...') #4 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(471): W3TC\Minify_MinifiedFileRequestHandler->_cache_get('b27b4/default.i...') #5 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-c in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php on line 340