АУБ с коктейл за благоевградската общественост

На традиционния прием на Американския университет в България президентът на АУБ д-р Стивън Съливан ще изрази своята признателност към представителите на благоевградската общественост и медии за съдействието и подкрепата, които университетът получава през годините. Събитието ще е на 26 март и ще се проведе във времето от 18,30 до 21,00 часа. По време на приема гостите ще могат да видят предпремиерно кратък откъс от новия мюзикъл „Коса“, представен от „Broadway Performance Club”. Официалната премиера ще бъде на 2 април в кампуса.

Традиционният прием е в чест на предстоящото дипломиране на юбилейния двадесет и пети випуск студенти на университета. Сред гостите ще бъдат представители на общинското и областното ръководства, народни представители, избрани от квотата на Благоевград, и представители на културни, образователни и бизнес организации от града и региона.

Свързани новини

Ловджии се събират на пети регионален събор на Попови ливади!

Пепи

Джип аварира на кръговото кръстовище при Строителната гимназия и затрудни движението в час пик в Благоевград!

az

/Видео/ Кола помете жена на пешеходна пътека при пазара в Благоевград!

Пепи

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.