Благоевградчанин грабна приза „Полицай на годината 2019 г.”

Криминалистът Иван Гераков от Благоевград получи приза „Полицай на годината 2019 г.” на официална церемония в столицата. Младият мъж е началник на група „Престъпления против собствеността“ в сектор „Противодействие на криминалната престъпност“, ОДМВР-Благоевград.

Наградата ме е за доказан професионализъм, проведени целенасочени и всеобхватни оперативно-издирвателни, оперативно-технически и агентурни мероприятия довели до разкриване и документирани на престъпната дейност на лица занимаващи се с разпространение на наркотични вещества, взломни кражби и касоразбивания, престъпления свързани с продажбата на акцизни стоки – гориво, трафик на хора с цел развратни действия.

26-то издание на тържествената церемония „Полицай на годината 2019“ уважиха народни представители, бивши министри на вътрешните работи и главни секретари на МВР, полицейски аташета.

Свързани новини

В горещия кметски стол на община Благоевград: Румен Томов веднага в действие, започва с 10-те най-спешни проблема на града…

az

Най-влиятелната българка в САЩ в родния си град в Югозапада: Невероятно е да си у дома

az

Нетипична гледка! Благоевградчанин изхвърли до контейнер книги на български класици

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.