Благоевградчанин: Докога ще си мълчим? Плувният басейн в 8 СОУ е без минерална вода, съветникът Румен Калайджиев ползва целия ресурс за частния си хотел

Треньорът по бокс Илия Илиев изказа възмущението си, че плувният басейн в Осмо СОУ “Арсени Костенцев” в Благоевград е без минерална вода. Според него причината за това е,тя е отишла в частния хотел Езерец, собственост на общинския съветник Румен Калайджиев.

Ето какво написа Илия Илиев в писмо до ИА“Региона“:

„Приятели, докато един собственик на Хотел Езерец в Благоевград бездушно и нагло се хвали и рекламира на всякъде че имал басейн със 100% минерална вода, Плувният басейн в Осмо СОУ “Арсени Костенцев” в Благоевград е без минерална вода. В самият басейн лъжат че водата била 27 градуса,за да няма отлив, но аз съм ходил на басейна и зная, че ме втриса от студ като вляза вътре.
Като общественик и гражданин на моя любим и роден Благоевград се чувствам длъжен да коментирам една дълбока несправедливост, която разлага основите на обществото ни,а именно социалното неравенство.
Свидетел съм на това как целият ни град беше разкопан, за да се прекара минерална вода за плувния басейн в квартал Еленово. В крайна сметка всички ние данъкоплатците платихме и изтърпяхме неволите в името на благородна кауза, но видяхме, че минералната вода отиде не по предназначение. Тя отиде в частния хотел Езерец, собственост на общинския съветник Румен Калайджиев. Към настоящият момент в плувният басейн предназначен за децата на града ни няма нито отопление, нито минерална вода по душовете, нито в басейна както ни обещаха.
Напротив имаме единствено минерална вода в хотел Езерец, което вдига звездите му и води до полза единствено в частен интерес за собственика Румен Калайджиев. Той разбира се си носи най-новите костюми и го раздава на бизнесмен, но сметката плащаме всички ние, работещите бедни граждани на Благоевград. Питам до кога, ще си мълчим?
Считам, че главният виновник за това да няма минерална вода в плувния басейн е факта, че лицето Калайджиев ползва целият наличен ресурс за частния си хотел Езерец“.“

Свързани новини

Остър сблъсък в ОбС! Председателският пост остана свободен, един глас не стигна на Андон Тодоров

az

Яне Янев: Ще освободим и Сандански и с. Плоски, което е потурчено от потурнак!Инвестиции и високи доходи ще ни гарантират достоен живот !

az

Два часа ГДБОП обискира офиса на Кабел САТ-запад в Благоевград…

az

1 коментар

:) 24.09.2019 23:42 at 23:42

Мъжки очила нямаш ли?

0

0
Отговори

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.