Благоевградчани се обединиха в благородна кауза: Да помогнем заедно на Боби Ингилизов!

Благоевградчани се обединиха в благородна кауза: Да помогнем заедно на Боби Ингилизов.

Б. Ингилизов е 33-годишен млад мъж, който пострада тежко при битов инцидент неотдавна. Над Боби се стовари козирка на врата, която се опитвал да разбие. Вследствие на инцидента той е получил тежка черепно-мозъчна травма и белият му дроб е пробит. В момента е в реанимацията на МБАЛ Благоевград в състояние  на медикаментозна кома. Семейството не разполага с нужните финансови средства за последващо лечение. Ето защо в социалната мрежа се сформира група, която иска да помогне. В групата е качена и банковата сметка:

Това е банковата сметка по която всеки който желае да помогне на Боби и семейството му може да го направи. Желаем да знаете,че сметката не е дарителска, тъй като там нещата са много по сложни. Сметката е на името на неговата майка Валентина Митова Ингилизова. Държим да отбележим,че не принуждава никой да се включва ако не желае. Всички останали които искат да помогнат могат да го направят като преведат сума която желаят или да споделят за да стигнем до повече хора. Заедно можем повече! Благодарим ви!

Да помогнем заедно на Боби Ингилизов

https://www.facebook.com/%D0%94%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D0%B7%D0%B0%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%BE%D0%B1%D0%B8-%D0%98%D0%BD%D0%B3%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B2-107840547337419/

Нека помогнем!

Свързани новини

/Видео/ Красивата Диана от Благоевград покори с песните си Канада

az

/Видео/ Първо в Региона! Благодатният огън пристигна в Благоевград

Blagoevgrad

Внимание! Движението между Кресна и Симитли в едната лента заради ПТП…

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.