Благоевград празнува! Румен Томов е новият градоначалник, край на ерата Камбитов…

В Благоевград е празник тази вечер. Областният град на Пиринско има нов градоначалник, това е независимият кандидат Румен Томов. Това стана ясно  след първоначалните данни от първите прогнозни резултати от екзитпола на агенциите „Маркет линкс“ и „Алфа рисърч“. По БТВ те обявиха, че Томов взема 50.33%, досегашният кмет Камбитов – 42.66%, останалите около 7% от гласувалите не подкрепят никого.

Подобни са резултатите и на „Галъп“ – 52.1% за Румен  Томов и 43% – за Атанас Камбитов.

Разумът, волята и силата за промяна надделяха в благоевградчани и те излязоха и дадоха своя вот за Румен Томов. Така се слага край на порочната ера Камбитов. Очаквано благоевградачи дадоха наказателен вот на Атанас Камбитов, който през 8- годишното си управление събра изключително много негативи, загуби се в големите проекти и не помисли за хората.

Румен Томов влезе в надпреварата за кметския пост като независим кандидат подкрепен от БСП. След първи тур го подкрепиха и другите кандидат-кметове като Андон Тодоров, Албина Анева, Калоян Ханджийски, Валери Смиленов, Росен Георгиев, Иван Ризов.
До този момент Томов не е участвал в политиката, но той е човекът, който даде ясна заявка да промени Благоевград.

Всеки трябва да направи три неща в живота си, за да е пълноценен за себе си и за околните – да построи къща, да засади дърво и да създаде здраво семейство. Всичко това е постигнал Румен Томов.Трето поколение благоевградчанин, с над 30-годишен успешен бизнес в различни сфери, бивш национален вицешампион по корабомоделизъм, машинен инженер по професия.
Благоевградчани го приемат като носител на надеждата за по-уютен, спокоен, сигурен и богат Благоевград. Изборът му за кмет е доказателство, че той успя да обедини с каузата си всички в областния град.

Тази вечер Атанас Камбитов получи най-силния шамар от жителите на Благоевград. От май месец насам той заедно с Георги Икономов и Кирил Котев се забъркаха в редица корупционни скандали, някои от тях достигнаха до прокуратурата. Очакванията на хората бяха, че тримата няма да участват в кметската надпревара. Но Борисов прецени, че точно хората ще ги накажат, както и стана. В Банско още на първи тур падна Георги Икономов, сега в Благоевград падна Атанас Камбитов.
Е, г-н Камбитов хората решиха и сложиха край на корупционния Ви модел, край на делата Ви, край на работата Ви в общината в Благоевград.

А на новия кмет Румен Томов пожелаваме да има силата, волята и търпението да подреди Благоевград.

На добър час!

Свързани новини

Телефонен измамник, завлякъл възрастна жена от Симитли, остава в ареста

Веси

За добри резултати: Езиковата гимназия в Благоевград в националната класация за най-добри училища!

Пепи

„Ауди“ горя на булевард „Джеймс Баучер“ в Благоевград!

Пепи

1 коментар

fen 04.11.2019 11:56 at 11:56

Браво!

0

0
Отговори

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.


Fatal error: Uncaught Error: Class 'Redis' not found in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php:340 Stack trace: #0 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php(82): W3TC\Cache_Redis->_get_accessor('w3tc_889312381_...') #1 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Base.php(96): W3TC\Cache_Redis->get_with_old('b27b4/default.i...', '') #2 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/Minify/Minify/Cache/W3TCDerived.php(106): W3TC\Cache_Base->get('b27b4/default.i...') #3 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(966): Minify_Cache_W3TCDerived->fetch('b27b4/default.i...') #4 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(471): W3TC\Minify_MinifiedFileRequestHandler->_cache_get('b27b4/default.i...') #5 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-c in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php on line 340