БСП Благоевград: Дистанцията между нас и управляващите града е напълно преодолима! Подкрепата ни за евроизборите расте с 1 500 гласа, опонентите ни от ГЕРБ губят 2 000 гласа

Общинският съвет на БСП в Благоевград излезе с обръщение до гражданите на община Благоевград и всички социалисти и симпатизанти. Ето какво пише в него:
„Ние, социалистите от Благоевград изказваме своята искрена благодарност към вас. Благодарим ви, че изразихте своята готовност за промяна.

Благодарим ви, че вашата подкрепа за Българската социалистическа партия в Благоевград расте с 1 500 гласа на изборите за Европейски парламент. В същото време опонентите ни от ПП ГЕРБ и техният „модел“ на управление и усвояване, на който незаконно изпълняващият длъжността кмет Атанас Камбитов е символ и лице, губят цели 2 000 гласа.

Скъпи съграждани, скъпи Благоевградчани, дистанцията между нас управляващите града е напълно преодолима. В обичания ни Благоевград започва процес на консолидация на гражданите, породена от желанието да се отхвърли позорното за славния ни край статукво.
Тази наложителна реформа бе подготвена, тя бе предзнаменувана на изминалите европейски избори, на които вие показахте червен картон на листата на статуквото с цели трима „благоевградчани“ в нея. Ние, социалистите в Благоевград, ще работим това статуквото да бъде окончателно отхвърлено на есен.
Нека Благоевград победи статуквото! Имаме сили да го постигнем!“

Свързани новини

42-годишен моторист се потроши край село Места!

Пепи

Извънредно от Благоевград! Среднощни арести на 5-мата eксполицаи по случая “Чората”

Blagoevgrad

Пожар в цех за месо вдигна огнеборците на крак в Благоевград

Веси

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.


Fatal error: Uncaught Error: Class 'Redis' not found in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php:340 Stack trace: #0 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php(82): W3TC\Cache_Redis->_get_accessor('w3tc_889312381_...') #1 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Base.php(96): W3TC\Cache_Redis->get_with_old('b27b4/default.i...', '') #2 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/Minify/Minify/Cache/W3TCDerived.php(106): W3TC\Cache_Base->get('b27b4/default.i...') #3 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(966): Minify_Cache_W3TCDerived->fetch('b27b4/default.i...') #4 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(471): W3TC\Minify_MinifiedFileRequestHandler->_cache_get('b27b4/default.i...') #5 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-c in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php on line 340