Български художник почина в зверската катастрофа с такси край Кочериново

Почина 75-годишният клиент на катастрофиралото такси край Кочериново. Иван Панайотов е издъхнал в столичната клиника “Пирогов”,.

Заради влошаване на здравословното му състояние той беше транспортиран от благоевградската болница в “Пирогов”. Иван Панайотов е художник и резбар. Именно той е дарил иконата Шеша Небесна на църквата в Бароково преди около 12 години. Панайотов получи тежка травма след катастрофата край Кочериново, която възникна на 11-и септември между таксиметров автомобил и мерцедес.

Припомняме, че 75-годишният мъж беше с вътрешен кръвоизлив, счупен таз и ребра. Наложило се е медиците да му извадят далака. 57-годишният водач на таксито също е транспортиран за столицата. Той е настанен в Клиниката по остра дихателна недостатъчност и интензивно лечение към Александровска болница, съобщава Инфомрежа.

Свързани новини

Огромен архив разказва историята на емиграцията ни в САЩ и Канада, събран от родолюбец от Гоце Делчев!

az

„Мерцедес“ горя в Покровник, двама пострадаха

Веси

/Видео/ Лидерът на партия „Възраждане“ в Благоевград д-р Цветозар Балабанов яхна електрическа тротинетка и показа как се пази природата…

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.