Валери Смиленов влиза в битка за кметския стол в Благоевград

Общински съветник Валери Смиленов се впуска в борбата за кметския стол в Благоевград. Днес следобед той ще подаде документи за регистрация в Общинската избирателна комисия в Благоевград за участие в местните избори на 27 октомври. За кметското място го издига партия „Нова алтернатива“.

„Влизам в това състезание заради доверието на хората.За мен това е състезание на идеи. Ще разчитам на подкрепата на гражданите. Аз разбирам политиката като служене, като работа за хората “,коментира пред ИА „Региона“ Валери Смиленов.

Валери Смиленов е бивш зам.кмет на Благоевград,бивш областен управител и бивш директор на ХI училище в града.

Свързани новини

„Домашен арест“ за 66-годишен шофьор спипан с марихуана на ГКПП Златарево!

az

Две коли се удариха на изхода на Сандански, единият водач е пострадал!

Пепи

Бетонен къс се откърти от фасадата на разпадащ се блок в …

Blagoevgrad

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.


Fatal error: Uncaught Error: Class 'Redis' not found in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php:340 Stack trace: #0 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php(82): W3TC\Cache_Redis->_get_accessor('w3tc_889312381_...') #1 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Base.php(96): W3TC\Cache_Redis->get_with_old('b27b4/default.i...', '') #2 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/Minify/Minify/Cache/W3TCDerived.php(106): W3TC\Cache_Base->get('b27b4/default.i...') #3 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(966): Minify_Cache_W3TCDerived->fetch('b27b4/default.i...') #4 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(471): W3TC\Minify_MinifiedFileRequestHandler->_cache_get('b27b4/default.i...') #5 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-c in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php on line 340