/Видео/ Бай Тодор от Благоевград дава рецепти за полова мощ

Търговецът на благоевградския пазар Тодор Петров дава рецепти на клиентите си за преодоляване на полова немощ и засилване на сексуалното желание. Тайната се криела в билката лофант, която бере над благоевградското село Бистрица. Познавал добре района, защото там била родната му къща.
За растението лофант чул преди време, потърсил допълнителна информация в интернет и започнал упорито да го бере.

Бай Тодор обяснява, че билката не е била позната сред клиентите му. Той пръв започнал да продава от нея на пазара и до обяснява за какво помага. Връзката търгува за 1 лв. Освен за полова мощ билката помагала за много болести. Смятала се за символ на младостта и красотата. Запарка от билката понижава кръвното, премахвала главоболието и имала пречистващо действие за бъбреците, жлъчката и черния дроб.

„ Билката достига до два метра височина и цъфти активно почти три месеца. През зимата наземната част загива, но напролет отново тръгва да расте“,обяснява търговецът.

Клиентите му били доволни и редовно си купували билката.

 

Свързани новини

Мъж от Югозапада изправен на подсъдимата скамейка за системно следене на жена!

az

Д-р Любенова алармира: Момче е на ръба да убие майка си!

az

Взривиха с коктейл „Молотов“ известното заведение в Югозапада!

Blagoevgrad

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.