/Видео/ ИА „Региона“ по петите на Яне Янев

Днес репортер на ИА „Региона“ неочаквано видя Яне Янев на пазара в с. Катунци да общува с хората и успя да го заснеме как разпалено коментира с тях общинските проблеми. От няколко дни Сандански и съставните села са в загадка дали Яне Янев ще се впусне в кметската надпревара, но днешния му рейд в едно от най-големите села в общината е индикация за готовността му.

По всичко личи, че РЗС и Яне Янев са започнали да стягат здраво редиците в Сандански и съставните села на общината щом лично той е тръгнал между хората.

След като мина през целия пазар Янев се запъти към площада, където беше паркирал автомобила си, но точно преди да се качи от двете страни на пътя започнаха да се чуват викове: „Янев, ти ли си?“, „Айде бе човек от кога те чакаме?“ Той не се поколеба и за миг и се запъти направо към една от масите в съседно заведение където се здрависа с Борислав Джолев, който се оказа негов учител по история от гимназията.

Сн: Яне Янев и Борислав Джолев /с шапката/ екс-депутат от СДС

ИА „Региона“ няма много репортажи, в които политици гледат хората в очите и си говорят в прав текст с тях, но нашия репортер успя да запише кратко видео, което публикуваме без редакторска намеса.

Свързани новини

Почина секретарят на президента по външна политика Димитър Арнаудов

az

Предстои напрегната сесия! Ще гласуват ли съветниците за децата ни по една бутилка вода? Ще отпуснат ли финансов стимул за младите семейства?

Blagoevgrad

Колективът на Топливо АД Благоевград празнува Първа пролет

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.


Fatal error: Uncaught Error: Class 'Redis' not found in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php:340 Stack trace: #0 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php(82): W3TC\Cache_Redis->_get_accessor('w3tc_889312381_...') #1 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Base.php(96): W3TC\Cache_Redis->get_with_old('b27b4/default.i...', '') #2 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/Minify/Minify/Cache/W3TCDerived.php(106): W3TC\Cache_Base->get('b27b4/default.i...') #3 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(966): Minify_Cache_W3TCDerived->fetch('b27b4/default.i...') #4 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(471): W3TC\Minify_MinifiedFileRequestHandler->_cache_get('b27b4/default.i...') #5 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-c in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php on line 340