/Видео/ Как да топим лесно килограми без глад? Вижте съветите на д-р Зоя Георгиева…

0

0

Първата диетична грешка, която привлича след себе си другите метаболитни проблеми, това е непиенето на чиста питейна вода. Това заяви д-р Зоя Георгиева в интервю за ИА Региона. Голяма грешка е, че натуралните сокове, газираните напитка са свързани с хидратация. Човек се нуждае от 35 мл.вода на килограм тегло за деня.

Втората грешка е свързана с това, че българинът не се храни цял ден, а вечер компенсира това, което не си е набавил през деня. Тялото не може вечер да обработи тези толкова много калории, защото се комбинират трудно смилаеми храни и напитки. Вечер е времето, когато тялото не се нуждае от храни. В сила важи поговорката: „Вечерята я дай на врага“.

„Повечето хора не уважават своето тяло, бързат да отидат на работа, като пропускат хранене, а така губят енергията, която е необходима на тялото. По този начин се изнервяме и стигаме до емоционалното хранене вечер. Абсолютно е грешна максимата: „Един живот живея, каквото видя, дай да хапна“. В основата на здравето, на себеуважението, на красотата стои правилното хранене това всички трябва да разберем“,категорична е д-р Георгиева.

Тя обясни,че не съществува ефикасно хапче за отслабване, ако имаше такова, то щеше да е едно и всички щяхме да си ходим слаби и фини.

Отслабването е процес, който се извършва във времето, тялото изисква периоди да се задвижи физиологията, която да разгражда тези мазнини.
Постигането на нормално тегло и запазването му е ангажимент за цял живот.

„Здравословното отслабване е процес , в който се намаляват наднормените за човека мазнини. Абсолютно необходимо при здравословното отслабване е да получи човекът нужната доза въглехидрати и белтъчини, мазни, фибри, минерали и витамини. Отслабването не винаги има връзка със самото хранене.Намаляването на мазнини е свързано със възрастта, с етапа наднормено тегло със степента затлъстяване налице ли е вече синдрома на скритото затлъстяване“,коментира докторката.

Материалът /Видео/ Как да топим лесно килограми без глад? Вижте съветите на д-р Зоя Георгиева… е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини

/ Видео/ Извънредно! Костадин Паскалев пристигна в Благоевград: Градът е мръсен, ремонтите вървят бавно, отиде си един от стълбовете…

Blagoevgrad

Мис „Право 2018“, благоевградчанката Мирела Миткова: Мечтая да стана съдия!

Blagoevgrad

/Видео/ Мощни разкрития с доказателства сразиха Камбитов, с треперещ глас не отговори на гражданите на община Благоевград
Видимо притеснен кметът на Благоевград се чудеше как да се измъкне след извадените факти

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.