/Видео/ Костадин Костадинов в Благоевград: Тези в момента, които ни управляват са най-големия ни национален враг,  а кметовете -местните феодали  превърнаха България  в частна собственост !

„Тези в момента, които ни управляват са най-големия ни национален враг“, това заяви лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов на среща със симпатизанти на партията в Благоевград. Срещата се проведе в РИМ Благоевград в четвъртък от 17 и 30 часа. Освен че говори за националните проблеми, Костадинов заяви, че е запознат за проблемите на местно ниво конкретно за Благоевград:

„Конкретно сега тук за Благоевград аз съм наясно доколкото следя, така да се каже сблъсъка между Камбитов и Андон Тодоров, за което мисля, че има достатъчно сведения за това как всъщност един местен кмет  (тук не говорим само и единствено за кмета на Благоевград, а и за кметовете по места от страната) , който на практика започва да държи властта в свои ръце като лично притежание. Всъщност говорим за местни феодали и това е най-големия проблем, когато властта се превърне в частна собственост, а това става и когато хората започнат да я възприемат и като нещо чуждо. Те не смятат, че властта е нещо което ги касае, те смятат, че политиката е нещо извън тях.“

За случващото се в страната Костадинов започна с малко предистория:

„Проблемите са вече едни и същи вече 30 години, да кажем демографската катастрофа, която започва в 50-те години на миналия век. За съжаление решение няма, тъй като ни управляват различни политически сили би следвало те да имат различен политически подход към управлението на страната. Независимо кой ни управлява, леви десни, центристи. На практика техните ходове и позиции в управлението на страната са абсолютно еднакви, което означава, че има един център, който управлява страната над тези ние, които виждаме тук в България, който няма нищо общо с българската политика, той е външен.Дясно и център за изтъркани понятия, България умира, докато умира ние да си говорим за ляво и дясно. Лявото и дясното са икономически категории. А когато българската икономика на практика е в клинична смърт е трудно да можем да кажем, че леви икономически мерки или десни икономически мерки ще бъдат полезни за спасяването на отечеството. Най-общо казано разлика между леви и десни е, че левите искат увеличаване на данъци и съответно повече обществени харчове в полза на обществото. Десните искат намаляване на данъците по-малко държава и съответно по-голяма свобода на пазара. Ние не можем да си позволим лукса да направим, нито едното нито другото, че България ще бъде доубита. Ние нямаме собствена икономика, тя изключително отворена както виждате. Можем да бъдем съборени в рамките на няколко часа, с няколко хода на лондонската борса или на тази във Франкфурт и точно по тази причина не можем да си позволим такива луксове. Ние от „Възраждане“ никога не сме се определяли като леви или десни. Ние сме една българска организация, национална, в която може срещнете както хора с леви икономически убеждения така и с десни разбирания. Това което ни обединява, че искаме България да продължи да съществува.  Специално тези в момента, които ни управляват така наречените патриоти и ГЕРБ са най-големия ни национален враг! „

А ето какво каза за протестите:

„Не забелязвате ли, че на всички политически протести основната мантра и това не е политически протест , същевременно искаме промяна на системата! Чакай ако не правиш политически протест, защо тогава издигаш политически искания и как точно да се случи това, което искаш, ако не пожелаеш по някакъв начин властта! Така се случват нещата или с избори или с революция! Ама така като гледам в България няма много революционери и заради това сега на 26 май това, което ние можем да предвидим от сега  и, което вече виждаме, че се почва донякъде да се появява макар и плахо в някои анализи, и в някои социологически проучвания е, че предстои  наказателен вот и то доста сериозен наказателен вот по отношение на политиката на  управляващия елит! Пак казвам тук не говорим само и единствено за управляващите, че каква е разликата, парламентарните партии са ми еднакви, а каква е разликата между парламентарните партии да кажем и Демократична България обединяваща десните отломки, каква е разликата между тях ? Ми те всички управляваха по  един и същи начин 30 години България, 30 години!

К. Костадинов хвърли и бомбата като каза: „Вицепремиерът Красимир Каракачанов трябва да подаде оставка поради имотни нарушения в София. Каракачанов трябва да напусне поста си по три причини: 1. несправяне с циганската престъпност, която се задълбочи по време на управлението на коалицията ГЕРБ-Обединени патриоти; 2. за нерегламентирано ползване на имоти на ул. „Осогово 55“, 3. поради незаконно обсебване на имотите на български бежанци. Според него фамилия Каракачанови притежава повече от 2/3 от шестетажна сграда на ул. „Осогово“ 55, като незаконно е заградил паркинга, който е обща част и е собственост на останалите живущи в сградата. Това са действия, които подхождат повече на лице от криминалния контингент, отколкото на български министър, добави Костадинов. Фамилия Каракачанови трябва да обясни как е придобила имотите си на улица „Осогово“ № 55. Каракачанов едва ли ще бъде разследван, след като съпругата му е прокурор“.

Още от Костадин Костадинов, гледайте във видеата:

Свързани новини

Ново пет: Дядо Коледа на трактор събира пари

az

16-годишен хлапак от Разлог задигна „Алфа Ромео“ , нацели стена и избяга!

az

Ужасно! Актьор с тежка травма след падане от високо по време на коктейл в благоевградския театър…

Blagoevgrad

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.