/Видео/ Майки от Благоевград се оплакаха, че в киното пускат малки деца на филм на ужасите без придружител!

Група майки от Благоевград изпратиха тревожен сигнал до нашата редакция.
„Искаме да сигнализираме много обезпокоително, майки сме на 11-годишни деца. Вчера ни искаха разрешение да отидат на кино. Разрешихме им. Още няколко дни имат ваканция нека се чувстват свободни, а и е хубаво да ходят на кино. В късния след обяд ми звъни майката на приятелката на детето ми обезпокоена. Оказва се , че искат да отидат на кино на психотрилър – „То“. Аз съм чувала за този филм и знам, че доста е страшен. В момента върви прожекцията на втората част. Естествено ние не им разрешихме. А нашите деца  се възпротивиха, като ни обясниха, че  на прожекциите били ходили техни връстници без придружител, пускали ги сами.  Другото близко дете на моето каза, че сама го е гледала. Страшно сме обезпокоени, за това което се случва, филмът е доста страшен и определено не е за 11-годишни. Дори и родителите да ги водят. Доколкото сме запознати прожекцията е за над 16-години“.
Филмът е екранизация на роман на Стивън Кинг. Мотото на филма е да се изсмееш в лицето на страха. Една от най-касовите холивудски продукции. Да героите са деца и животни, но сюжетът  е доста страховит за 10, 11-годишни деца!

Всяко чудо за три дни казва българинът, сега са се оплакали все тая, забравя се бързо. Само че става въпрос за деца и не трябва да подминава просто така!

 

Ето торентът на филма:

Свързани новини

Старшата сестра в МБАЛ – Благоевград се зареди с енергия, вижте как…

az

15-годишно момиче задигна 140 лв. от магазин за строителни материали

Веси

84-годишен дядо от благоевградско село осъди банка заради дискриминация

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.