/Видео/ Непримирим! Лидерът на ДСБ – Калоян Ханджийски отново поиска оставката на кмета Камбитов , този път заради казуса с фирми и имоти!

Общинският съветник Калоян Ханджийски  за пореден път поиска оставката на кмета, този път  заради казуса с фирмата и имотите му. Това стана на днешното заседание на ОбС – Благоевград. В защита на кмета Камбитов се произнесе председателят на ОбС-Благоевград Р. Тасков като обясни, че по този въпрос, който е извън днешния дневен ред, трябва да се произнесе Общинската избирателна комисия.

ИА Региона припомня, че в 17.30 днес се очаква членовете на ОИК-Благоевград да се произнесат по казуса.

Кметът на община Благоевград Атанас Камбитов бе обвинен от съветничката Злата Сотирова, че е участвал в частно дружество „Старт 2015“ в качеството му не само на собственик, но и на управител, което е категорично забранено от закона. Бе подаден и сигнал за имоти, придобити от двете дъщери на градоначалника през последните 2-3 години.

Снощи Ви предоставихме информация на други фирми, чийто собственици са близки до него лица- деца, съпруга, верни приятели.Още със започването на сесията тези неща бяха изнесени пред съветниците и гостите в пленарна зала от общинския съветник Андон Тодоров. Той поиска отговори, а градоначалникът определи атаката като безпочвена и пошла, с три думи, лъжи, лъжи, лъжи. Относно сигнала в ОИК, че е бил управител на фирма през последния си мандат, кметът посочи, че става въпрос за техническа грешка, във връзка с която тече дело.

 


Свързани новини

Баща за пример! С контузена ръка шоуменът Иван Христов неуморно се грижи за малкия си наследник на гръцки плаж

az

Ученици от Икономиката представиха тренировъчните си фирми на панаир в Благоевград

az

Познавате ли я? Жена се скита по чехли и пижама

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.


Fatal error: Uncaught Error: Class 'Redis' not found in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php:340 Stack trace: #0 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php(82): W3TC\Cache_Redis->_get_accessor('w3tc_889312381_...') #1 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Base.php(96): W3TC\Cache_Redis->get_with_old('b27b4/default.i...', '') #2 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/Minify/Minify/Cache/W3TCDerived.php(106): W3TC\Cache_Base->get('b27b4/default.i...') #3 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(966): Minify_Cache_W3TCDerived->fetch('b27b4/default.i...') #4 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(471): W3TC\Minify_MinifiedFileRequestHandler->_cache_get('b27b4/default.i...') #5 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-c in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php on line 340