/Видео/ От Полето до Холивуд: Каскадьорът Тодор Лазаров за дългия път от селото до световната сцена…

Как от село Полето се стига до Холивуд и участие в най-големите световни филми? Този въпрос много често задават на каскадьора Тодор Лазаров.

Тодор  има много интересна съдба. Идва в София, за да изпълни мечтата на баща си да играе в ЦСКА. Вместо това, започва да тренира джудо и самбо, стига и до националния отбор, след което се занимава с треньорска дейност. Случайно попада на снимките на филм като каскадьор и така започва успешната му кариера, която го е срещнала с едни от най-големите звезди в киното.В същото време Тодор не забравя корените си, а освен това обича да пише стихове и романи.“
Вече 20 години кино декорите са негов втори дом. В началото започна непрофесионално. Никога не се е занимавал с каскадьорство, защото се е занимавал със спорт.
Първата мечта на баща му била да е футболист на ЦСКА. Дошъл в София, за да стане футболист в любимия отбор ЦСКА.
Приятел го завел в залата за джудо и самбо. Видял му се супер мъжки спорт и му легнал на сърцето.
Оттам тръгват нещата за каскадьорството. Един приятел го попитал, дали баща му може да го види за един филм, от нищото. Казал си, а кво става, тия пари много хора дават. Никога и не си е помислял, че ще снима с тези хора, но така станало, от овцете на село отишал на телевизора направо, както казват в Полето.

“ Лесно нема! “ – казва Тодор Лазаров от Полето.
“ Късметът само те хваща, за да те поведе! От там нататък, ти си човекът, който прави всичко останало, за да успееш! “ – продължавам думите на Тодор.
Той е един пример, че с ЖЕЛАНИЕ и ТРУД всичко се постига!

„За да стигна дотам, аз преди това в залата съм тренирал като луд. Скъсвал съм се от работа. Това е истината!!!“

Свързани новини

Трудов инцидент в кв. „Струмско“! Мъж падна от скеле и се нарани жестоко…

az

За добри резултати: Езиковата гимназия в Благоевград в националната класация за най-добри училища!

Пепи

Трагичен инцидент!Жена загина на място, мъжът й в тежко състояние след катастрофа в Югозапада

Blagoevgrad

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.


Fatal error: Uncaught Error: Class 'Redis' not found in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php:340 Stack trace: #0 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php(82): W3TC\Cache_Redis->_get_accessor('w3tc_889312381_...') #1 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Base.php(96): W3TC\Cache_Redis->get_with_old('b27b4/default.i...', '') #2 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/Minify/Minify/Cache/W3TCDerived.php(106): W3TC\Cache_Base->get('b27b4/default.i...') #3 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(966): Minify_Cache_W3TCDerived->fetch('b27b4/default.i...') #4 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(471): W3TC\Minify_MinifiedFileRequestHandler->_cache_get('b27b4/default.i...') #5 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-c in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php on line 340