/Видео/ Слаб дебат! БСП и ГЕРБ се съюзиха срещу останалите опоненти, кандидатът на БСП Румен Томов хвали Камбитов
Цялата общинска администрация и съветници от ГЕРБ на дебата, а кой ще работи!? Христина Шопова и Антония Методиева плътно зад своя любимец Камбитов

Цялата общинска администрация в Благоевград се юрна на дебата на btv и не отиде на работа. Зам.кметицата Христина Шопова бе плътно зад гърба на любимия си Камбитов, както и юристката на общината Антония Методиева, архитектът на всичките „злини“ в общината. Служителките непрекъснато ръкопляскаха, за да подканят околните и с възторжени възгласи викаха изкуствено: Браво! Браво! Браво!…А на лицата им ясно личеше огромното притеснение.
Цялата администрация плюс общинските съветници от ГЕРБ направиха масовка за подкрепа на кмета, но инициативата им сякаш забуксува.

Събитието не пропусна и дясната ръка на Камбитов Иво Благов- Кучката, който с авери проследи изказванията от последната редица.

Участие в дебата взеха само четирима кандидати за кмет на Благоевград-Атанас Камбитов, Румен Томов, Иван Ризов и Росен Георгиев като говориха за редица проблеми в общината, като за минералната вода, депото, мръсния въздух, проблемите с Био Тец „Рубин“, инвестициите, липсата на работна ръка.

Гражданин попита как така Камбитов ще милее за Благоевград, като от години живее в София и никога не се е разхождал по улиците на града.
Интересно бе,че Камбитов му отговори ,че апартаментът му бил тук отгоре и се виждал с хора от града.
Дама от Благоевград пък попита за скандалите около Апартамент гейт и скъпите апартаменти на дъщерите му. Агитката на ГЕРБ веднага опонира,че това били лични въпроси, а Камбитов, за да се оправдае каза,че
дъщеря му е пълнолетна и покупката на апартамент била станала преди той да стане кмет.

Имам луксозна къща,това е къщата,която съм купил преди много години.Имам бизнес от 2005 година.Това е къща,която съм купил много години преди да започна да се занимавам с политика“, каза Атанас Камбитов.

Никой от гражданите не подкрепи Камбитов по време на изказванията му, единствено представителите на общинска администрация.От агитката на БСП пък изказаха недоволство,че дават думата само на Камбитов и не могат да се чуят останалите кандидати за кметския пост. Любопитно бе, че кандидатът на БСП Румен Томов похвали някои инициативи на Камбитов.

След края на дебата стана ясно, че има много проблеми в Благоевград и на бъдещия кмет никак няма да му бъде лесно с решаването им. Този извод направиха граждани на края на дебатите.

Благоевградчани така и не видяха сериозния ръководител, който е водил 8 години Благоевград и който искат да го води още. Това беше краят на всички илюзии!, коментираха хората.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Свързани новини

Без вода в жегите! Гражданите излизат на протест в…

Пепи

Ансамбъл „Българе“ взриви Банско

az

Преизбраха за седми мандат лидера на КТ “Подкрепа” в Пиринско Димитър Марчев

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.