/Видео/ Слагайте работните дрехи и отивайте на кино!

Състоянието на Кино „Синемакс“ в Благоевград се намира под всякаква критика, оплакаха се читатели на ИА Региона. Те обясниха, че седалките на стари и захабени и с насмешка обясниха, че трябва да си сложат работните дрехи ,за да отидат да изгледат някакъв филм.

„Собствениците на киното трябва да се грижат за него и да го поддържат, за да може посетителите да се чувстват приятно.Седалките в салона са много захабени и са под всякаква критика. По целите седалки има мазни и отвратителни петна.  Как да си пуснем децата на кино в тази мръсотия“, коментираха читателите.

В началото на април, тази година Кино „Синемакс“ в Благоевград затвори врати като причината за това бе, че била развалена някаква машина. Дни по-късно отново отвори врати за почитателите на филмовото изкуство.

Свързани новини

Влак помете жена край Симитли!

az

/Видео/ Момиче с уникалното име Пирина накара журито на „Гласът на България“ да онемее!

Blagoevgrad

Надрусани младежи си спретнаха гонка с полицията

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.


Fatal error: Uncaught Error: Class 'Redis' not found in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php:340 Stack trace: #0 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php(82): W3TC\Cache_Redis->_get_accessor('w3tc_889312381_...') #1 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Base.php(96): W3TC\Cache_Redis->get_with_old('b27b4/default.i...', '') #2 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/Minify/Minify/Cache/W3TCDerived.php(106): W3TC\Cache_Base->get('b27b4/default.i...') #3 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(966): Minify_Cache_W3TCDerived->fetch('b27b4/default.i...') #4 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(471): W3TC\Minify_MinifiedFileRequestHandler->_cache_get('b27b4/default.i...') #5 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-c in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php on line 340