Внимание! Нов вид телефонна измама на територията на Благоевград…

Днес са регистрирани случаи на опити за телефонни измами на територията на Благоевградска община, като измамниците в телефонно обаждане искат пари, с претекст – извършване на хирургични интервенции с близки роднини на манипулираните лица, преживели тежко ПТП.

ОД на МВР-Благоевград апелира   към гражданите за повишено внимание и проява на мнителност по отношение на лица, които чрез телефонно обаждане ги въвеждат в заблуждение с цел получаване на парични суми.

В подобни случаи веднага позвънете на тел. 112 (избира се безплатно).

Свържете се с близки, роднини, съседи. Не се съгласявайте да давате никакви пари на ръка, не съобщавайте лични данни (име, ЕГН или адрес) или банкови сметки. Веднага позвънете на тел. 112 (избира се безплатно).

 

Свързани новини

Яне  Янев към Борисов: Ако  етичната  комисия  е създадена само като етикет  и не работи, то в очите на хората тя ще бъде шменти-капели или Пунта Мара 

Веси

Голямото прибиране продължава: Патрули регулират трафика край Симитли

Blagoevgrad

/Снимка/ 31-годишен моторист от Симитли е пострадал при ПТП в Кресненското дефиле

Пепи

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.