Внимание! Опасна сграда застрашава преминаващите по търговската улица в Благоевград

За опасна сграда в центъра на Благоевград сигнализираха зрители, съобщи btv. Покривът на сградата е разрушен, а опасността е реална не само за хората в нея, а и за тези, които преминават покрай постройката. Сградата се намира на търговска улица в града. При всеки дъжд нови парчета се срутват от нея. Заплахата тя да се срути върху главите на минаващи по търговската улица пешеходци е реална.
Преди повече от година от общината са установили, че постройката е опасна, оставили са съобщение на входа да се преминава с повишено внимание и, че предстои ремонт. До днес такъв не е започнал.
Две трети от сградата е общинска собственост. В останалата част се помещава погребална агенция и заведение. От общината отказаха да застанат пред камера, но изпратиха становище, в което обясняват, че са предприели действия по започване на ремонта. Очаква се до дни той да започне.

Свързани новини

Бандата на Дядо Коледа радва децата в Благоевград!

az

Екипът на Кръвна банка-Благоевград пя Happy Birthday To You за Боби Тасев

Веси

Благоевградчанин задигна уиски от „Била“, сгащиха го

Веси

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.


Fatal error: Uncaught Error: Class 'Redis' not found in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php:340 Stack trace: #0 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php(82): W3TC\Cache_Redis->_get_accessor('w3tc_889312381_...') #1 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Base.php(96): W3TC\Cache_Redis->get_with_old('b27b4/default.i...', '') #2 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/Minify/Minify/Cache/W3TCDerived.php(106): W3TC\Cache_Base->get('b27b4/default.i...') #3 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(966): Minify_Cache_W3TCDerived->fetch('b27b4/default.i...') #4 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(471): W3TC\Minify_MinifiedFileRequestHandler->_cache_get('b27b4/default.i...') #5 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-c in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php on line 340