Внимание! Опасна сграда застрашава преминаващите по търговската улица в Благоевград

За опасна сграда в центъра на Благоевград сигнализираха зрители, съобщи btv. Покривът на сградата е разрушен, а опасността е реална не само за хората в нея, а и за тези, които преминават покрай постройката. Сградата се намира на търговска улица в града. При всеки дъжд нови парчета се срутват от нея. Заплахата тя да се срути върху главите на минаващи по търговската улица пешеходци е реална.
Преди повече от година от общината са установили, че постройката е опасна, оставили са съобщение на входа да се преминава с повишено внимание и, че предстои ремонт. До днес такъв не е започнал.
Две трети от сградата е общинска собственост. В останалата част се помещава погребална агенция и заведение. От общината отказаха да застанат пред камера, но изпратиха становище, в което обясняват, че са предприели действия по започване на ремонта. Очаква се до дни той да започне.

Свързани новини

Нов случай на африканска чума в Югозапада

Веси

Големи търговски вериги и банкови институции в партньорство с ЮЗДП за възстановяване на увредени гори

az

Най-известната логодажка баба на гости при Слави, занесе му и македонска погача!

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.