Вярваме в доброто! Организаторите на кампанията в помощ на Влади я преустановиха, молят парите да бъдат дарявани на Лия и Криси…

Кампанията за събиране на средства в помощ на Влади Кипров от Благоевград е преустановена. Това написаха организаторите в социалната мрежа. Но дейността на амбициозните млади хора не свършва до тук. Те молят, ако някъде има оставени кутии средства да се дарят на Лия и Криси.
На 28-годишния Владислав Кипров бе направена спешна животоспасяваща операция. Той имаше нужда от средства за операцията, която се направи в Германия. Сумата бе в размер на 55 000 евро. Парите бяха събрани от мащабна дарителска кампания организирана в социалната мрежа.
Ето какво бе разпространено в мрежата:
Благодарим ви приятели за подкрепата!! Кампанията за Влади е преустановена!! Ще ви помолим ако някъде има останали кутий да се отворят и да се преведат по сметката на Лия и Криси от Благоевград, по желание на семейството! Заедно успяхме.. и нека тази група продължи доброто си дело за друг нуждаещ се!!
4-годишната Лия страда от Детска Церебрална парализа- квадрипареза. Диагнозата е поставена малко след раждането на момиченцето. Проведени са множество рехабилитации. Успешното й лечение в България не е възможно на този етап. Такова, може да бъде проведено в Болница за майки и деца „Нанхай“ в Китай . Един 4 месечен курс на рехабилитация в клиниката ще им струва 25 000 лв., сума непосилна за техните възможности и сили.
12-годишната Криси от село Бараково има тумор в малкия мозък.
След няколко неуспешни операции в България сега детето има възможност за операция в турска клиника, която дава сериозни надежди за успешно лечение.
Това са кратките истории на двете болни деца.
Доброто все още го има в нас, нека да погнем и на тях!

Свързани новини

Прегърбена жена целуна иконата на Света Петка в Трън и се изправи

Blagoevgrad

/Видео/ Младежи от Благоевград сътвориха светеща „елха“ с колите си

az

Перничанин продава портрет на боса на ВИС Васил Илиев

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.


Fatal error: Uncaught Error: Class 'Redis' not found in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php:340 Stack trace: #0 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php(82): W3TC\Cache_Redis->_get_accessor('w3tc_889312381_...') #1 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Base.php(96): W3TC\Cache_Redis->get_with_old('b27b4/default.i...', '') #2 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/Minify/Minify/Cache/W3TCDerived.php(106): W3TC\Cache_Base->get('b27b4/default.i...') #3 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(966): Minify_Cache_W3TCDerived->fetch('b27b4/default.i...') #4 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(471): W3TC\Minify_MinifiedFileRequestHandler->_cache_get('b27b4/default.i...') #5 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-c in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php on line 340