Децата на Пирин Благоевград се представиха отлично на контроли в Скопие!

Децата на Пирин Благоевград родени през 2006-та година гостуваха за две контроли на връстниците си от двете най-реномирани имена в македонската столица Скопие- Вардар и Работнички.

Момчетата на Велин Товиров се представиха отлично. Загубиха с 3:5 от Вардар, а на другия ден победиха с 3:0 Работнички. В тази възраст календарът на малките орлета е направо постен и тези срещи в Северна Македония бяха наистина възможност за сверяване на часовника.

Към контролите в Скопие имаше и много сериозен интерес. Сред зрителите бяха легендарният македонски треньор Гьоко Хаджиевски, бившият наставник на младежкия национален отбор и футболист на ЦСКА Бобан Бабунски, бившето орле Саша Тодоровски и наставникът на мъжкия отбор на Работнички Баже Лазаревски.

А за малчуганите от Благоевград остана време и да разгледат националният стадион „Филип II“ и част от забележителностите на Скопие. източник пирин спорт

Свързани новини

Кикбоксьорите от Дупница спечелиха два златни и три бронзови медала на международния турнир в Свиленград

az

Пирин започна със загуба на контролите пред очите на новата благодетелка Ива Уорън

az

Магистър Димитър Бербатов се кани да се пробва и като министър!

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.