Деян се прибра вкъщи в Благоевград! Детето страда от детска церебрална парализа, ето какво още е нужно за лечението му…

Продължава благотворителната инициатива за Деян от Благоевград. Момчето, което страда от детска церебрална парализа, вече си е вкъщи след лечение в Истамбул. Ето какво разказа бащата на Деян- Ивайло:
„След две седмици активна и упорита рехабилитация в Ribem – Riskli Bebek Eğitim ve Danışma Merkez – Истанбул, Деян от няколко дни отново е там, където всеки най-много обича да бъде – в къщи! Уморен е, но е доста удовлетворен и мотивиран!
Упоритият труд, определено даде резултат, но поради значителната промяна в състоянието му, ни предстои още много, много работа, както в къщи, така и със специалисти! Поради интензивното израстване на Деян, ще е необходима и пълна подмяна на нужните помощни средства, които сме му подсигурили до момента, а много от тях, не са в списъка, на помощните средства, одобрен у нас! Така че за съжаление, Деян ще има нужда от вашата подкрепа и за в бъдеще!
Най-вече обаче, ще е нужна още много, много усилена рехабилитация и комплексна работа със специалисти, с надеждата, да успеем да избегнем препоръчаните от турските специалисти, оперативни намеси!
Искам да използвам възможността, да благодаря от сърце, от името на Деян и на цялото ни семейство, на всички познати и непознати приятели, благодарение на които това начинание можа да се осъществи!
Благодарим на всички онези от вас приятели, които останаха неотлъчно до нас и Деян, през тези 12 години !
На всички, които са ни помагали, в моменти на нужда, както на старото и новото общинско ръководство, и на всички, които продължават, да подкрепят Деян и в момента!
Благодарим и на хората, с които съдбата ни запозна в Истанбул!
Сърдечно благодарим, за съпричастността и чувството, че не сме сами!
Бъдете здрави и благоденстващи“!

Свързани новини

/Снимки/ Живеещи на улица“Шипка“ в Благоевград си направиха курбан на днешния голям празник Петдесетница!

az

Ексклузивно от централата на РЗС: Управлението на Котев е пълен провал! Скоро ще предложим спасителен план за Сандански!

Пепи

Откраднаха чанта с пари и документи на 88-годишна благоевградчанка от зеленчуков магазин

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.


Fatal error: Uncaught Error: Class 'Redis' not found in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php:340 Stack trace: #0 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php(82): W3TC\Cache_Redis->_get_accessor('w3tc_889312381_...') #1 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Base.php(96): W3TC\Cache_Redis->get_with_old('b27b4/default.i...', '') #2 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/Minify/Minify/Cache/W3TCDerived.php(106): W3TC\Cache_Base->get('b27b4/default.i...') #3 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(966): Minify_Cache_W3TCDerived->fetch('b27b4/default.i...') #4 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(471): W3TC\Minify_MinifiedFileRequestHandler->_cache_get('b27b4/default.i...') #5 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-c in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php on line 340