Д-р Пандев сяда в стола на Мария Стойнева в ОбС Благоевград

Благоевградската съветничка от КП ‘‘БСП за България‘‘ Мария Стойнева напуска Общинския съвет. На вчерашното си заседание ОИК прекрати предсрочно правомощията по нейна молба, която е потвърдила на 27 декември във входящия регистър на избирателната комисия. По този начин се потвърди прогнозата, че тя ще бъде назначена на поста секретар на общината, който се оваканти след пенсионирането на дългогодишния служител София Янчева. Мария Стойнева е подала заявление за напускане и в адвокатската колегия. Тя има 11 години юридически стаж, 7 от който като юрист в община Благоевград и 4 като адвокат. На нейно място в Oбщински съвет влиза следващият в листата д-р Владимир Пандев, който ще положи клетва на насочената през януари сесия,пише струма.бг. Нови размествания в групата на общинските съветници в групата от БСП, може да има в случай, че се оправдаят очакванията, че лидерът на партията в Благоевград Любен Милев ще стане зам. кмет и тогава мястото му в местния парламент ще вземе младежкият лидер Веселин Христов.

 

Свързани новини

Директорката Василка Величкова със силни думи в защита на 9 ОУ „Пейо Яворов” в Благоевград

az

Социалните в Петрич дадоха изоставено бебе на приемно семейство!

az

/Снимки и видео/ Протестът се разраства! Над 200 родители в Благоевград скандираха: „Долу ръцете от нашите деца“

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.


Fatal error: Uncaught Error: Class 'Redis' not found in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php:340 Stack trace: #0 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php(82): W3TC\Cache_Redis->_get_accessor('w3tc_889312381_...') #1 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Base.php(96): W3TC\Cache_Redis->get_with_old('b27b4/default.i...', '') #2 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/Minify/Minify/Cache/W3TCDerived.php(106): W3TC\Cache_Base->get('b27b4/default.i...') #3 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(966): Minify_Cache_W3TCDerived->fetch('b27b4/default.i...') #4 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(471): W3TC\Minify_MinifiedFileRequestHandler->_cache_get('b27b4/default.i...') #5 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-c in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php on line 340