Е това е да си зам.-кмет в Благоевград! С месечна заплата 2000 лв, Шопова подкара нов модел “Мазда“

Зам.-кметът по хуманитарните дейности на община Благоевград Христина Шопова подкара нов автомобил -червен джип „Мазда“.

До скоро Шопова идваше до Благоевград с  Опел „Мока“, но явно е преценила, че за дългото пътуване и  трябва по-висок клас автомобил. И го е избрала в любимия цвят-червен.

В нашата редакция получихме сигнал, че въпросната нова кола е регистрирана на частната й  фирма „Арфа приоритис“.  /За съществуването на тази фирма ИА Региона Ви информира на  9 април/ . Проверка в Търговския регистър потвърди сигнала за съществуването на тази фирма, която е регистрирана 31 януари 2019г. със седалище в София, район „Овча купел” ул. „Цар Борис III” 144. За управител на фирмата си зам. кметът Шопова е назначила майка си Катерина Спасова, която работи в едно от общинските социални звена.

Предметът на дейност е от  търговия на прекупена стока и такава собствено производство, през търговско представителство и посредничество, сделки с интелектуална собственост и др. Размерът на внесения от зам. кмета капитал в новото дружество е от  символичните 10 лв.

През април потърсена за коментар Хр. Шопова потвърди, че  е регистрирала фирма, на която е едноличен собственик, но обясни, че тя  няма никаква дейност.

Сега  обаче на фирмата, която няма дейност е регистриран и този нов автомобил. Любопитно е от къде са парите за новото возило след като фирмата не развива никаква дейност, питат се благоевградчани.

 

Свързани новини

Мащабна акция! Полицаи от Благоевград тази нощ са заминали за Костенец…

az

Широк фронт за спасение на Благоевград, 6- ма от кандидатите за кмет с мощна подкрепа за независимия Румен Томов: Нека се случи промяната, за която всички ние се борихме!

az

ФГ „Веселина “ завоюва награди и отличия от конкурс

az

1 коментар

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.


Fatal error: Uncaught Error: Class 'Redis' not found in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php:340 Stack trace: #0 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php(82): W3TC\Cache_Redis->_get_accessor('w3tc_889312381_...') #1 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Base.php(96): W3TC\Cache_Redis->get_with_old('b27b4/default.i...', '') #2 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/Minify/Minify/Cache/W3TCDerived.php(106): W3TC\Cache_Base->get('b27b4/default.i...') #3 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(966): Minify_Cache_W3TCDerived->fetch('b27b4/default.i...') #4 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(471): W3TC\Minify_MinifiedFileRequestHandler->_cache_get('b27b4/default.i...') #5 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-c in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php on line 340