Змия налази автобус в Югозапада

Змия налази автобуса Кюстендил-Дупница миналия ден. Клип с влечугото на предното стъкло на автобуса пусна в социалната мрежа потребител на Фейсбук страницата „Забелязано в Дупница”. На клипа се вижда автобусът в движение и как змията изпълзява по стъклото. Шофьорът се опитва да я свали, като пуска чистачките, но влечугото се закрепва на страничната греда, сякаш е залепено.

Под клипа веднага заваляха шеговити коментари като: „Спасява се от Кюстендил”, „Така се бяга от там”, „Тъщата се прибира, малее”, и гневни забележки: „Е не можа ли тоя да спре и да свали животното. Егати шопския сеир…”, „Шофьорът да беше спрял и да я бутне с един клон, а не да се опитва с чистачки да я събори, би трябвало да знае, че от челното съпротивление тя е залепнала за стъклото, а и това не е муха”.

Каква е съдбата на влечугото от клипа не става ясно.

Източник: struma.bg

Свързани новини

Планови прекъсвания на електрозахранването в област Благоевград за днес 11 ноември…

az

И това се случва! Пиян багерист помете фургон в…

Пепи

Мокър път, висока скорост и… 36-годишен водач пострада при навлизане в насрещното платно!

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.


Fatal error: Uncaught Error: Class 'Redis' not found in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php:340 Stack trace: #0 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php(82): W3TC\Cache_Redis->_get_accessor('w3tc_889312381_...') #1 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Base.php(96): W3TC\Cache_Redis->get_with_old('b27b4/default.i...', '') #2 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/Minify/Minify/Cache/W3TCDerived.php(106): W3TC\Cache_Base->get('b27b4/default.i...') #3 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(966): Minify_Cache_W3TCDerived->fetch('b27b4/default.i...') #4 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(471): W3TC\Minify_MinifiedFileRequestHandler->_cache_get('b27b4/default.i...') #5 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-c in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php on line 340