Зрелищно кукерско шоу в Благоевград на 5 януари

Кукерският фестивал в Благоевград ще се проведе на 5 януари 2020 година с участието на няколко групи. Той ще започне в 11.00 часа на 5 януари /неделя/. Шествието ще тръгне от паркинга на ж.п. гарата в Благоевград и ще премине по булевард „Св. св. Кирил и Методий“.

Жури от историци и етнолози ще оценява участниците. То ще бъде разположено пред денонощна аптека „Санита“ на булевард „Св. св. Кирил и Методий“ .

 

 

Свързани новини

Тежък пътен инцидент: 30-годишен водач загина в Кресненското дефиле при удар между два товарни камиона!

az

Рокада! Полицията в Благоевград с нов директор

Blagoevgrad

Уникален Гергьовден по стара традиция готвят в Пиринско, ето къде…

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.


Fatal error: Uncaught Error: Class 'Redis' not found in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php:340 Stack trace: #0 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php(82): W3TC\Cache_Redis->_get_accessor('w3tc_889312381_...') #1 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Base.php(96): W3TC\Cache_Redis->get_with_old('b27b4/default.i...', '') #2 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/Minify/Minify/Cache/W3TCDerived.php(106): W3TC\Cache_Base->get('b27b4/default.i...') #3 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(966): Minify_Cache_W3TCDerived->fetch('b27b4/default.i...') #4 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(471): W3TC\Minify_MinifiedFileRequestHandler->_cache_get('b27b4/default.i...') #5 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-c in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php on line 340