Известната педиатърка д-р Нина Георгиева: Твърдо заставам зад кандидатурата на Андон Тодоров за кмет на Благоевград!

Само човек със силен и борбен дух като Андон Тодоров ще промени Благоевград! Той се показа и се доказа като такъв през последния мандат като общински съветник, а и опитът му в местния парламент вече 12 години показва зрялост в политиката и познаване в детайли на плюсовете и минусите не само в управлението на областния център на Пиринско, но и проблемите на хората.

А. Тодоров е подготвен практически да поеме управлението на най- важната община в Югозапада. Успешният му бизнес през годините е доказателство за умението му да ръководи, да работи с хора и в екип, да се доверява на доказани експерти , без да се влияе от политическите им убеждения и пристрастия. Социалната програма, която преследва търпеливо и целенасочено от години е за подобряване на работата и обгрижването на децата в детските ясли и градини и в подкрепа на младите образовани семейства.

Като педиатър съм силно впечатлена от конкретните мерки, на пръв поглед дребни, но изключително важни за здравето на децата като осигуряване на бутилирана вода за всяко от тях, стъпка, която би предотвратила разпространението на вируси и заразяване на хлапетата едно от друго.

От опита си като специалист по детски болести и научната ми и практическа работа в сферата на бронхиалната астма знам колко важна е хигиената и чистотата на въздуха за здравето на хората и особено на най- малките, които са най- чувствителни към замърсяване. Затова подкрепих Коалиция „партия на ЗЕЛЕНИТЕ“ – „ВОЛЯ” с присъствието си в листата за общински съветници и с вярата, че заедно с ще успеем да изискаме налагането на строги мерки за предприятията от промишлената зона на града, които замърсяват въздуха, както и ще работим за създаване на повече зелени зони и места за забавление на най-малките в Благоевград . Откриването на нови работни места също е сред приоритетите на коалицията, които ще задържат младите семейства в Благоевград .

Не съм политически обвързана и не съм членувала в партии. Искам промяна в Благоевград и вярвам, че такава може да се случи само с промяна в управлението. Андон Тодоров го може, да му дадем подкрепата да го направи!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Д-р Нина Георгиева , педиатър

Свързани новини

Тъжна вест разтресе благоевградската журналистическа гилдия! Почина кореспондентът на БТА Емил Михайлов…

az

Спипаха “късметлията“, задигнал лотарийни билети и пари от бар в Симитли

az

Синя Коледа в Симитли! Фенове на Левски дариха възрастни хора с усмивки

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.