Интернет пътешествия: Влогър хареса град от Югозапада и го рекламира!

Влогър от Молдова засне в Кюстендил филм, с който ще представи града пред няколкомилионната си аудитория от младежи, които са негови последователи в интернет и следват пътешествията му по целия свят.

Владимир Караманов е впечатлен от уникалните природа, история и разположение на Кюстендил. Решил е да разкаже за този град в Югозападна България, и дори да го препоръча като близка и интересна дестинация, предлагаща възможности за посещение на четири страни в едно пътешествие.

Караманов вече е бил в България, но е представил страната ни само с Черноморието и курортите там. Сега е изненадан от възможностите и перспективите на този град в Югозападна България.

„Реших да съчетая идването си в Кюстендил с един от празниците на града – този на плодородието. Видях много гостоприемни, усмихнати хора, опитах и много вкусни плодове и зеленчуци“, разказа Караманов, пред БТА.
През последните три години той е посетил повече от 30 страни.

В региона на Кюстендил той първо посетил водопада в село Раждавица. Районът е известен освен с красивите водни каскади и с многообразието на фауната – десетки видове пеперуди, някои от които могат да се видят само там.
„Много ми хареса природата. Заснел съм я с дрон, за да мога максимално да покажа красотата на този край. Градът също много ми хареса – видях какви хора живеят тук – добродушни, гостоприемни, лъчезарни. Не ми хареса обаче това, че има много изоставени места. Вижда се, че доста хора са напуснали града, родните си места. Има и много разрушени и неподдържани административни сгради“, отбеляза Караманов.

За Кюстендил е категоричен, че е очарован от града – и от хората, и от историята на града. Посетил е много музеи и разполага с голямо количество заснет материал, пише днес бг.

„Първото, което ми харесва в Кюстендил е, че се намира на много добро място – близо до столицата, близо са Северна Македония, Сърбия и Гърция – оттук лесно може да се тръгне на път и да се посетят заедно четири страни.
Бях озадачен, че в Кюстендил има толкова богати минерални извори – това може би няма да е интересно на младежите, но ще бъде любопитно за останалите последователи на влога ми“, допълни той.

Според Караманов уникалното, с което градът може да привлича много хора от чужбина е и това, че съвсем близо до него има писти за различни зимни спортове.

 

Свързани новини

Апостол Апостолов се регистрира от „Партия на ЗЕЛЕНИТЕ“ за кмет на Симитли, подкрепят го над 30 партии и формации
Поли е единствен кандидат и вече се знае, че печели изборите в общината

Веси

Президентът Радев гушна Маргарита Бербатова

az

Кучета нахапаха 78-годишен в „Еленово“

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.


Fatal error: Uncaught Error: Class 'Redis' not found in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php:340 Stack trace: #0 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php(82): W3TC\Cache_Redis->_get_accessor('w3tc_889312381_...') #1 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Base.php(96): W3TC\Cache_Redis->get_with_old('b27b4/default.i...', '') #2 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/Minify/Minify/Cache/W3TCDerived.php(106): W3TC\Cache_Base->get('b27b4/default.i...') #3 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(966): Minify_Cache_W3TCDerived->fetch('b27b4/default.i...') #4 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(471): W3TC\Minify_MinifiedFileRequestHandler->_cache_get('b27b4/default.i...') #5 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-c in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php on line 340