И Калоян Ханджийски се впуска в кметската битка, споделя: Корупцията е пуснала трайни корени в Благоевград, няма изкореняване!

Още един общински съветник влиза в битката за кметския стол на Благоевград.Това е лидерът на ДСБ в Благоевград Калоян Ханджийски. Кандидатурата му е издигната от коалиция “Демократична България – обединение“.Той е и пръв в листата, в която място са намерили 11 души, сред тях бизнесмени, юристи, инженери, учители и др.

Целта на коалицията е спечелване на кметския пост и 5-6 съветници в бъдещия Общински съвет на областния център.

Основната ни програма ще бъде насочена към изкореняване на корупцията и привличане на инвеститори. Имаме серия от предложения в частта как да привлечем инвеститори, което на свой ред ще задържи и младите хора в града. Трябва да се привлекат инвеститори, които не замърсяват околната среда, за да се движим паралелно с туризма и икономиката. Първият ни проблем е корупцията, която е пуснала трайни корени в Благоевград в настоящата администрация и настоящия кмет и няма изкореняване“, коментира пред ИА“Региона“ Калоян Ханджийски.

Свързани новини

Мъгла и опасно намалена видимост в Благоевградско, шофирайте внимателно!

az

Благоевградчани се обединиха в благородна кауза: Да помогнем заедно на Боби Ингилизов!

az

/Видео/ Слаб дебат! БСП и ГЕРБ се съюзиха срещу останалите опоненти, кандидатът на БСП Румен Томов хвали Камбитов
Цялата общинска администрация и съветници от ГЕРБ на дебата, а кой ще работи!? Христина Шопова и Антония Методиева плътно зад своя любимец Камбитов

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.