Катастрофа край Благоевград! Грък не спази предимство и стана страшно

Водачка на лекия автомобил „Пежо“ пострада след катастрофа между Симитли и Благоевград. Инцидентът стана в петък около 16:30 часа на ПП1 Е-79. Лек автомобил „Опел Астра“ с 40-годишен водач от Р Гърция, движейки се в колона от автомобили не осигурява достатъчна дистанция и блъска в задната му част, движещ се пред него и спиращ, лек автомобил „Пежо“ с 41-годишна водачка от с.Брежани, който отскача напред и се блъска в спрял пред него лек автомобил „Шкода Фабия“ с 35-годишна водачка от Благоевград. При инцидента, с болки в тила, е пострадала водачката на лекия автомобил „Пежо“. На водачите на автомобилите са направени проби за употреба на алкохол, които са отрицателни.Сн.архив

Свързани новини

Кучета нахапаха 78-годишен в „Еленово“

az

Най-после! Започна изграждането на най-дългия тунел в България край Железница

Пепи

Да облечем своите народни носии! Възстановка на най-паметния ден за Банско – обявяването на свободата от Яворов през далечната 1912 г.

Веси

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.