Кола катастрофира на АМ „Струма”

Лек автомобил излетя от автомагистрала „Струма“ тази сутрин в района на село Мурсалево. Леко пострадали са двама гръцки граждани, те отказаха транспорт до МБАЛ-Благоевград, съобщи БГНЕС.
Сигналът за пътния инцидент е подаден в 8:25 часа от 79-и километър. Движението в лентата за Дупница и София не е ограничено, колата е извън пътното платно.
Лекият автомобил, взет под наем, на дясна плавна крива излиза от пътя в участък, където няма мантинела. След спускането по ската тръгва по канавката и се хреобръща. Хлъзгал се е по нея около 70 метра, след което се преобръща настрани.
В колата, управлявана от 53-годишен гръцки гражданин, пътува още един негов връстник. Двамата са с повърхностни наранявания, обработени са на място от екип на ЦСМП-Благоевград, отказали са транспорт до болницата.
На водача е взета проба за алкохол с дрегер, тя е отрицателна по неофициална информация.

Свързани новини

Окръжният съд реши! Обвиненият за изнасилване Любослав Влахов остава в ареста

Веси

Нов милионер в Благоевградско! Късметлията купил билетче от …

az

Внимание! Млад мъж пласира фалшиви банкноти от 50 лв. в Благоевград!

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.