Колко време ще продължи ремонтът на АМ Струма?

И днес магистрала „Струма” остава затворена заради пожара в депо за вторични суровини край Дупница.

Депото е в непосредствена близост до един от магистралните мостове. Пламъците са засегнали подпорните колони на съоръжението.
Пътната агенция сезира прокуратурата за прецедента. От фирмата-изпълнител на аутобана обявиха, че ремонт ще е нужен, но той няма да бъде голям, съобщи бтв.

Трябва да се прецени доколко носещата конструкция е пострадала и има ли компрометирани елементи.

Още не е ясно кога магистралата за Гърция може да бъде пусната, според някои прогнози това ще стане в средата на следващата седмица.
Движението се осъществява по обходни маршрути, което изнерви хилядите шофьори по трасето в разгара на летните отпуски.

Свързани новини

Планови прекъсвания на електрозахранването в област Благоевград за днес 21 ноември…

az

Намериха изгубилата се в Рила руска туристка

Рени

Социалните работници в Благоевград излизат в ефективна стачка!

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.


Fatal error: Uncaught Error: Class 'Redis' not found in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php:340 Stack trace: #0 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php(82): W3TC\Cache_Redis->_get_accessor('w3tc_889312381_...') #1 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Base.php(96): W3TC\Cache_Redis->get_with_old('b27b4/default.i...', '') #2 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/Minify/Minify/Cache/W3TCDerived.php(106): W3TC\Cache_Base->get('b27b4/default.i...') #3 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(966): Minify_Cache_W3TCDerived->fetch('b27b4/default.i...') #4 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(471): W3TC\Minify_MinifiedFileRequestHandler->_cache_get('b27b4/default.i...') #5 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-c in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php on line 340