Лесно и удобно! Пенсионерка от Благоевград пазарува с уникална триколка…

Пенсионерката Елена е намерила изключително лесен начин да се предвижва в Благоевград. За целта пенсионираната диетоложка от МБАЛ Благоевград си закупила триколка. Колелото е дело на българска фирма и се произвежда в Пловдив.
Според Елена цената е напълно прилична, купила го за 2600 лева. С ентусиазъм разказа, че в сайта на фирмата производител имало над 50 модела и всеки може да си избере най-подходящото за него. Дамата няма двигателни проблеми, но решила да си купи триколката, тъй като разходката до парк „Бачиново“ и се виждала доста далече.
Уникалната триколка е с педали, но има и моторче. Ако искаш ще въртиш, ако искаш не. „Удобно е и има две кошници, върши ми отлична работа и за пазара, а най-вече е българско“, сподели пенсионерката.

Свързани новини

Киберпрестъпление! Прокуратурата в Благоевград праща на съд жена за компютърна измама…

Blagoevgrad

Дъщери на бивш кмет на Благоевград към сегашния кмет: Г-н Камбитов, не дискриминирайте тези, които са неудобни за Вас! Всички сме равни пред закона!
Незаслужено станахме жертва на политически интриги, действията на кмета Камбитов са в разрез с нормите и законите във всяко демократично общество, смятат сем. Зашеви

az

Благородно: Храм „Рождество Богородично“ в Симитли   събира дарения за приюта на отец Иван в Нови хан!

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.