Нова порция пияни и дрогирани водачи в Югозапада!

Една жена и двама мъже са спипани да шофират след употреба на наркотици и алкохол на територията на ОД на МВР Кюстендил.

Вчера са започнати 3 бързи полицейски производства – в РУ Дупница, РУ Рила и РУ Бобов дол,за управление на МПС след употреба на наркотични вещества и алкохол. 31-годишна жена е управлявала л.а, „Ауди“, тествана е с техническо средство, което е отчело употреба на наркотично вещество, проверката е извършена на ГП Е 79, водачката е от столицата; 40-годишен софиянец е управлявал л.а. „Фолксваген“ с 2.54 промила алкохол в издишания въздух, проверката е извършена на разклона за с. Драгодан, община Кочериново; установеният от бобовдолски полицаи водач е на 38-години, постоянно пребивава в с. Бабино. Неговият резултат е 2.41 промила алкохол в издишания въздух.

Свързани новини

Планирани прекъсвания на електрозахранването на територията на Благоевградска област, обслужвана от ЧЕЗ Разпределение, за периода 26-30.08.2019 г.

Веси

Пуснаха от затвора участник в организирана престъпна група за трафик на хероин

az

Дупничанин спечели 25 000 лева и 7-дневен круиз от Националната лотария

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.