Няма лъжа, няма измама, заплатите в Благоевград с 30% по-ниски от цялата страна!

Средната работна заплата във Видин, Кюстендил и Благоевград е с 30% е по-ниска от тази за страната. Това отчитат анализи на синдикатите. Това са данни от официалната статистика.

От Института за синдикални и социални изследвания на КНСБ ще представят актуални данни за потребителските цени и издръжката на живот в България, съобщи нова тв. Експертите вече пресмятат колко хора ща останат без работа заради бума на африканската чума, както и колко ще струва това на икономиката ни. Точните данни ще станат ясни по-късно днес.

Само за справка на нашите читатели, ето обява от последните минути такива за заплатите в Благоевград 600 лева и толкова.

 

Свързани новини

Планови прекъсвания на електрозахранването в област Благоевград за периода 26-30 август!

Пепи

Преминаването през ГКПП – Златарево на леки коли, микробуси и автобуси в двете посоки възстановено!

Blagoevgrad

Видни благоевградчани издигат бизнесмена Румен Томов за кмет на Благоевград, търсят подкрепа от …

Веси

1 коментар

Аз съм 01.08.2019 10:41 at 10:41

Тези градове имат много „успешни“ кметове затова и заплатите са най ниски… Срам и позор за кметовете!!! Да вземат да си отидат и да не стават за смях!!!

0

0
Отговори

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.


Fatal error: Uncaught Error: Class 'Redis' not found in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php:340 Stack trace: #0 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php(82): W3TC\Cache_Redis->_get_accessor('w3tc_889312381_...') #1 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Base.php(96): W3TC\Cache_Redis->get_with_old('b27b4/default.i...', '') #2 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/Minify/Minify/Cache/W3TCDerived.php(106): W3TC\Cache_Base->get('b27b4/default.i...') #3 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(966): Minify_Cache_W3TCDerived->fetch('b27b4/default.i...') #4 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(471): W3TC\Minify_MinifiedFileRequestHandler->_cache_get('b27b4/default.i...') #5 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-c in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php on line 340