Опасен инцидент в Югозапада: Срути се стена в близост до детска площадка…

Част от стената на бившия КЕЧ в Дупница се е срутила, съобщиха минувачи. Няма информация за пострадали. Срутището е на ул. “Екзарх Йосиф”, в непосредствена близост до детската площадка и блоковете в жк”Дупница”. Тухли са се пръснали по тротоара и част от пътното платно. Живеещи наблизо казаха, че инцидентът, който се очакваше поради липсата на каквато и да било поддръжка ни бившия военен имот, се е случил през нощта, пише дупница еу. Мястото все още не е обезопасено и има реален риск от инциденти. Екипът ни подаде сигнал на тел. 112.

Свързани новини

Още 11 месеца затвор за убиеца на бизнесмена Орхан Изиров

az

Екипът Камбитов пътува всеки ден по 200 км от София и обратно, кой плаща бензина им?

az

Тежък инцидент! 62-годишен мъж се преобърна с трактор в дере

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.


Fatal error: Uncaught Error: Class 'Redis' not found in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php:340 Stack trace: #0 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php(82): W3TC\Cache_Redis->_get_accessor('w3tc_889312381_...') #1 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Base.php(96): W3TC\Cache_Redis->get_with_old('b27b4/default.i...', '') #2 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/Minify/Minify/Cache/W3TCDerived.php(106): W3TC\Cache_Base->get('b27b4/default.i...') #3 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(966): Minify_Cache_W3TCDerived->fetch('b27b4/default.i...') #4 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(471): W3TC\Minify_MinifiedFileRequestHandler->_cache_get('b27b4/default.i...') #5 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-c in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php on line 340