Основната роля на жената е да бъде домакиня?

По данни на Евробарометър 81% от българите смятат, че основната роля на жената е да бъде домакиня. Така ли е наистина в живота?

‘Тя в Сандански’ представя активните жени на Сандански. Всеки месец, на различни локации в града, дами ще представят дейността си. На първото събитие, което ще се проведе на 27 септември от 16:30 часа, в Художествената галерия – Дом на културата представяме Петя Костадинова, младши експерт „Култура и туризъм” в Община Сандански и Невена Станкова, мениджър на Народно читалище „Отец Паисий-1919”, град Сандански и ръководител на Танцова формация „Хоуп”.
След презентациите присъстващите ще имат възможността да се запознаят и обменят опит.
Инициативата ‘Тя в Сандански’ се организира от Балкански Младежки Фестивал и е част от програмата на 24-то издание на фестивала, с подкрепата на Община Сандански и Академия ‘Екатерина Каравелова’. Може да научите повече за дейността на академията на www.peacebulgaria.org и фейсбук страницата й.

Свързани новини

Преди важните избори не само за университета, но и за Благоевград! Проф. д-р Антони Стоилов: Съдбата на ЮЗУ“Неофит Рилски“  зависи единствено и само от тези, които работят в него!

az

Арестуваха крадец на дамска чанта от бензиностанция в Благоевград

az

/Видео/ Огнен ад на АМ Струма, ТИР се запали, движението по обходен маршрут!

Пепи

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.