Отложиха делото срещу 73-годишния шофьор, ударил смъртоносно 6-годишия Мартин от Сандански

Окръжен съд – Благоевград отложи делото срещу 73-годишния С.Б.Я. от Сандански, обвинен че по непредпазливост е причинил смъртта на 6-годишния Мартин И.С. от същия град, за 12.02.2020 г. от 9.30 ч. Причина да не се проведе разпоредително заседание е молба за отлагане от адвоката на обвиняемия, в която се посочва, че в същия ден е ангажиран по друго дело в София.

С.Б.Я. е обвиняем по наказателно общ характер, за това че на 25.07.2018 г. не е изпълнил задълженията си на шофьор, а именно да намали скоростта и да спре, в резултат на което е причинил смъртта на стоящото на пътното платно 6-годишно дете.
В този случай законът предвижда лишаване от свобода от 2 до 6 години.
Трагичният инцидент с малкия Мартин стана на 25 юли 2018 г. в Сандански. Тогава 73-годишен шофьор, минавайки по улица в ремонт, блъсна два паркирани джипа и помете 6-годишното дете, което било на тротоара. Вследствие на удара Мартин получи тежки наранявания и травми и въпреки оказаната своевременна медицинска помощ, на 3 август почина.

Свързани новини

/Видео/ Благоевград е буден: Родители излизат отново на протест срещу антисемейните и антидетски политики в България!

Пепи

Красиво дефиле сътвориха абитуриентите от село Крупник!

az

Без думи! Баба от Благоевград купи на внучка си женска кукла с член

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.


Fatal error: Uncaught Error: Class 'Redis' not found in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php:340 Stack trace: #0 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php(82): W3TC\Cache_Redis->_get_accessor('w3tc_889312381_...') #1 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Base.php(96): W3TC\Cache_Redis->get_with_old('b27b4/default.i...', '') #2 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/Minify/Minify/Cache/W3TCDerived.php(106): W3TC\Cache_Base->get('b27b4/default.i...') #3 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(966): Minify_Cache_W3TCDerived->fetch('b27b4/default.i...') #4 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(471): W3TC\Minify_MinifiedFileRequestHandler->_cache_get('b27b4/default.i...') #5 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-c in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php on line 340