От Рила до Родопите : Как се изминават 440 км на колело за два дни?

440 км с колело от Боровец до Мезек, Рила- Родопи. Борислав Йорданов е планински колоездач, който обича предизвикателствата. Рекордьор от Ком-Емине.

„Този преход е по-отработен. Научих си уроците, по-тренирани съм, разбрах какво и кога трябва да се направи. На финала не се чувствах изтощен. Умората ме връхлетя около меандрите, в близост до Белмекен”, сподели рекордьорът Борислав Йорданов.

На въпрос защо го прави и каква е идеята на такъв тип преходи, той отговори: „Основната идея е да популяризираме маршрута „Е-8” като колоездачен, защото той по принцип е туристически. Освен това искам общините да се погрижат за поддържането му, тъй като голяма част от него е в лошо състояние”, посочи Борислав,пред нова тв.

Свързани новини

Земетресение от 3,1 по Рихтер край Гърмен

az

Пожар опустоши ГКПП Златарево!

az

Благотворителен турнир на фен клуба на ЦСКА „Youths Blagoevgrad“ събра пари за детското отделение в МБАЛ Благоевград!

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.


Fatal error: Uncaught Error: Class 'Redis' not found in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php:340 Stack trace: #0 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php(82): W3TC\Cache_Redis->_get_accessor('w3tc_889312381_...') #1 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Base.php(96): W3TC\Cache_Redis->get_with_old('b27b4/default.i...', '') #2 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/Minify/Minify/Cache/W3TCDerived.php(106): W3TC\Cache_Base->get('b27b4/default.i...') #3 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(966): Minify_Cache_W3TCDerived->fetch('b27b4/default.i...') #4 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(471): W3TC\Minify_MinifiedFileRequestHandler->_cache_get('b27b4/default.i...') #5 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-c in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php on line 340