Пак слагаме каруцата пред коня! Ново 20: Ръководството на ОФК  Пирин иска смяна на емблемата…

На официалния сайт на ОФК Пирин стартира инициатива за обновление на марката на отбора.

ИА Региона се свърза с управителя  на ОФК Пирин Венко Попов и му  зададе въпросът : Какво налага смяна на марката на Пирин? Той от своя страна бе лаконичен и отказа да коментира подробности. На практика това навежда на мисълта, че нещо се крие и никой не дава обяснение за причината, която налага смяна на емблемата.

От друга страна тези дни се очаква новите рекламодатели на Пирин . „Емирейтс Уелт” да внесат предложение до Общински съвет за придобиване на дялове от дружеството.

Защо ли се бърза със  смяната на емблемата?

 

А ето и обявлението на сайта за изработка на нова емблема-лого:

 

Уважаеми приятели на ФК Пирин Благоевград,

 

С оглед новото начало за любимия ни клуб, което се поставя в последния един месец, както и след сериозни сондажи и консултации с партньори от УЕФА, и разговори с потенциални нови рекламодатели, от днес стартираме инициатива за обновление на марката ФК Пирин.

 

Като първа стъпка в тази насока, това ще бъде проектирането и избирането на нова емблема.

 

Считано от днес, в срок до 22:00 часа в петък – 12.07.2019, всеки желаещ може да изпрати своето виждане и проект за нова емблема на ФК Пирин Благоевград. В събота сутринта, на 13.07.2019, десетте най-добри предложения ще бъдат представени под формата на анкета, като всеки привърженик на клуба ще има своето право на глас. Желанието ни е в този отворен процес да се включат всички, които искат пряко да участват в първите стъпки към едно по-добро бъдеще за ФК Пирин Благоевград.

 

Всеки, който желае да представи своя дизайн за нова емблема на ФК Пирин Благоевград, трябва да знае следното:

 

  1. В предложеното лого трябва да се съдържат следните задължителни елементи- Орелът, Пирин планина, годината 1922, както и познатата цветова гама – зелено, бяло, червено и черно.

 

  1. Предложеното лого трябва да се изпрати на адрес newlogo@pirinfc.com най-късно до 22:00 на 12.07.2019 в удобен и стандартен файлов формат ( jpg, png и др. )

 

  1. Авторът на емблемата, която получи най-голямо одобрение от всички обичащи ФК Пирин , ще получи награда от 500 лв., както и мачова фланелка Умбро.

 

Ръководството на ФК Пирин ще патентова новата емблема веднага след обявяването на победителя.

 

Скъпи приятели, надяваме се на активно участие на всички верни привърженици на ФК Пирин Благоевград. Нека заедно изградим новия облик на благоевградския футбол.

Свързани новини

Започна се! Първи сигнал за купуване на гласове е подаден във 2-ро РПУ в Благоевград

az

Кирил Десподов пострада по време на тренировка

az

/Видео/ Янко Попдимитров от село Изгрев: В клипа, който разпространи Атанас Камбитов съм нарочен, че купувам гласове!

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.


Fatal error: Uncaught Error: Class 'Redis' not found in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php:340 Stack trace: #0 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php(82): W3TC\Cache_Redis->_get_accessor('w3tc_889312381_...') #1 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Base.php(96): W3TC\Cache_Redis->get_with_old('b27b4/default.i...', '') #2 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/Minify/Minify/Cache/W3TCDerived.php(106): W3TC\Cache_Base->get('b27b4/default.i...') #3 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(966): Minify_Cache_W3TCDerived->fetch('b27b4/default.i...') #4 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(471): W3TC\Minify_MinifiedFileRequestHandler->_cache_get('b27b4/default.i...') #5 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-c in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php on line 340