Пет минути забавление с Дядо Коледа!

Дядо Коледа се щракна с двама благоевградски катаджии. Това се случи вчера на обяд в близост до магазин Метро, където униформените спираха колите за проверка.

„ Катаджиите си взеха подаръците от Дядо Коледа и ще се приберат доволни в къщи“, шегуваха се преминаващи шофьори. Други пък недоволстваха и смятаха, че след като униформените са на работа нямат право да се забавляват по този начин.

По-късно Добрият старец беше забелязан в благоевградска линейка. Той пожела Весела Коледа, щастлива Нова година и безаварийни дежурства на всички медици в Пиринско, които са на работа по време на празниците.

Свързани новини

Има ли пилот в самолета? На кой му пука, град разоран, дупка до дупка, без маркировка , улици прашни…

Blagoevgrad

Апостол Апостолов се регистрира от „Партия на ЗЕЛЕНИТЕ“ за кмет на Симитли, подкрепят го над 30 партии и формации
Поли е единствен кандидат и вече се знае, че печели изборите в общината

Веси

Лекари от Югозапада в шок: Тримесечно бебе със счупени ребра и хематом на главата

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.


Fatal error: Uncaught Error: Class 'Redis' not found in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php:340 Stack trace: #0 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php(82): W3TC\Cache_Redis->_get_accessor('w3tc_889312381_...') #1 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Base.php(96): W3TC\Cache_Redis->get_with_old('b27b4/default.i...', '') #2 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/Minify/Minify/Cache/W3TCDerived.php(106): W3TC\Cache_Base->get('b27b4/default.i...') #3 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(966): Minify_Cache_W3TCDerived->fetch('b27b4/default.i...') #4 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(471): W3TC\Minify_MinifiedFileRequestHandler->_cache_get('b27b4/default.i...') #5 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-c in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php on line 340