Пожарна техника от 4 държави минава през Благоевградско

В Центъра за професионална квалификация на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Монтана от 12 до 15 юни ще се проведе международно полево учение на тема „Издирване и спасяване при тежки/средно тежки условия в градска среда и издирване в заразена среда“. В съвместните тренировки ще участват екипи от България, Румъния, Гърция и Молдова, съобщава МВР.
Във връзка с придвижването на колоните от специализирани автомобили и техника е затрудняване на движението в някои пътни участъци, както следва:
На 11 юни
13 – 15 часа: ГКПП-Кулата- п.в. Мало Бучино до Правец
18 – 20 часа: КПП-Гюргево до Русе
На 12 юни
9 – 11 часа: ГКПП Дунав мост Русе – Плевен – Монтана
Правец- Враца – Монтана
12 – 13 часа: ГКПП Дунав мост Видин – Монтана
Колоните ще бъдат съпровождани и охранявани от автомобили на ГДПБЗН.
Екипи на Пътна полиция в областите Русе, Велико Търново, Плевен, Плевен, Враца, Монтана, Благоевград, Кюстендил, Перник, София и Видин са предприели организация за обезпечаване на движението при преминаване то на международните формирования през съответните територии.

Свързани новини

Откриват ски сезона в Банско с много игри и забавления

az

Щуро моминско парти! Дами с хавайски гердани се веселиха на макс с песни, танци и шампанско

az

Мобилно бюро по труда стартира ето къде в Пиринско…

Пепи

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.