Предизборната кампания на Камбитов започна, първо ще мие улици и градинки

2

1

Местните избори за някои може да се виждат далече, но за други са съвсем близо и даже поставиха старт на предизборната кампания в Благоевград.

Атакуването на обществеността с евтини пиар новини е в пълен ход от вчера. И то само с каква новина: „По разпореждане на кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов започна поетапното измиване на улиците в града“.

Е, това е едно от задълженията на кметската управа, да се грижи за почистването и миенето на улиците в областния град. А дали е нужно новината да се разпространява по всички медии е друг въпрос, се възмущават граждани.

„Като няма с какво да се похвалят, ще се похвалят с миенето на улиците.Четири години хората чакаха да се измият улиците.Знае се,че сега ще ги измият и пак отново ще станат същите“, коментират граждани и допълват, че това е основно задължение, а трябва да се търсят инвеститори и да се мисли за откриването на нови работни места.

А много е вероятно следващият път миенето да бъде точно преди изборите, за да видят гражданите чист и свеж Благоевград та , за няколко дни та да не объркат бюлетината.

„Миенето на улиците е една от основните мерки, заложени в Програмата за намаляване на вредните емисии в атмосферния въздух на фини прахови частици и полициклични ароматни въглеводороди на територията на Община Благоевград“, пише в съобщението от общината.

Да, това безспорно е една от мерките за намаляване на вредните емисии, но едва ли от нея ще се намалят фините прахови частици само с няколко измивания, като през изминалите два зимни месеца Благоевград беше в челната класация по мръсен въздух на равно с най-мръсните градове в страната.

Камбитов е запретнал ръкави и за него предстоящите евроизбори са тест за местните избори,те ще са и гарант за това, каква е подкрепата на ГЕРБ в Благоевград, което ще гарантира следващ мандат на Камбитов. Благоевградчани са наясно,че гласувайки за ГЕРБ в Благоевград на предстоящите евроизбори реално подкрепят Камбитов за трети мандат.

Но, както се казва в една поговорка, народът решава тежката дума.

Материалът Предизборната кампания на Камбитов започна, първо ще мие улици и градинки е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини

Мистерии загадки: Защо пророчицата Ванга цял живот мечтаела да отиде в Нотр Дам в Париж, но…
Ванга е предсказала пожара в Нотр Дам?!

az

Важно: Проверете валидността на документите си за самоличност, за да можете да упражните правото си на глас!

az

Доц. д-р Ана Кочева: В Логодаж ни посрещнаха много радушно, разказаха ни интересни истории от своя край…

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.