Преди минути! Няма драма! БСП Благоевград изчаква с кандидатурата за кмет! Реди само листата за ОбС

Преди минути източник от редиците на червените разкри, че няма драма за избора на кандидат за кмет. Както ИА Региона писа БСП – Благоевград отложи конференцията си за избор на кандидат-кмет .

Най -вероятната причина е че се изчаква ГЕРБ да извадят своята кандидатура. Едва тогава спрямо издигнатия кандидат от ГЕРБ, социалистите ще решат на кого да заложат за свой кандидат за кмет на Благоевград. Дали ще е вътрешнопартийна кандидатура или ще подкрепят независим друг ще стане ясно скоро, но не по късно от 16 септември.

Други източници от червения щаб коментират, че чуват разговори, че  кандидатът на ГЕРБ ще бъде отново Атанас Камбитов, но все пак трябва да се изчака официално да излезе решението от партийната централа.

Вероятно БСП обмисля кой е най-правилният ход, очакват да видят другите кандидати и едва тогава ще решат кой  е най-подходящ  да се изправи срещу кандидата на ГЕРБ. Очаква се до дни да стане ясна листата за кандидатите за общински съветници в местния парламент.

 

Свързани новини

Токът светна в дома на бедно семейство от благоевградско село след 8 г. тъмнина

az

Скандал в градския транспорт! Изнервен благоевградчанин счупи предното стъкло на автобус…

az

Полицията атакува дрехите менте на пазара в Югозапада!

Пепи

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.


Fatal error: Uncaught Error: Class 'Redis' not found in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php:340 Stack trace: #0 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php(82): W3TC\Cache_Redis->_get_accessor('w3tc_889312381_...') #1 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Base.php(96): W3TC\Cache_Redis->get_with_old('b27b4/default.i...', '') #2 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/Minify/Minify/Cache/W3TCDerived.php(106): W3TC\Cache_Base->get('b27b4/default.i...') #3 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(966): Minify_Cache_W3TCDerived->fetch('b27b4/default.i...') #4 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(471): W3TC\Minify_MinifiedFileRequestHandler->_cache_get('b27b4/default.i...') #5 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-c in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php on line 340