Препоръчат през почивните дни пътуващите към Гърция да използват КГПП Илинден

Очаква се засилен трафик през следващите дни в посока Република Гърция. ОД на МВР Благоевград ще създаде организация за безопасност на движението по пътищата, като ще бъдат изведени допълнителни сили – автопатрули и мотопатрули. Това съобщи на брифинг днес комисар Антон Доклев, отдел „Охранителна полиция“. Ще бъде създадена временна организация на движението, която включва забрана за движение на товарни автомобили, превозващи товари с допустима маса над 12 т. по републиканската мрежа в областта както следва:

На 05.09.2019 г. /четвъртък/ във времето от 16:00 до 20:00 ч. за пътуващите товарни автомобили от София в посока ГКПП Кулата и обратно.

На 07.09.2019 г. /събота/ във времето от 10:00 до 14:00 ч. за пътуващите товарни автомобили от София в посока ГКПП Кулата.

На 08.09.2019 г. /неделя/ във времето от 14:00 до 20:00 ч. за пътуващите товарни автомобили от София в посока ГКПП Кулата и обратно.

От ОД на МВР Благоевград призоваха пътуващите към Гърция да използват по възможност за преминаване ГКПП Илинден с цел облекчаване на трафика.
На брифинга днес бе отчетена работата на ОД на МВР Благоевград през месец август – криминогенната обстановка, постигнатите резултати и охранителните мерки във връзка с началото на новата учебна година. Виржиния Лазарова, инспектор „Борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни“ в ОД на МВР Благоевград сподели, че и тази година дирекцията и училищата ще си партнират по двете национални програми „Работа на полицията в училищата“ и „Детско полицейско управление“./Радио Благоевград/

Свързани новини

ОбС избра 8 зам. председатели, вижте кои са те…

az

Извънредно: Трупове на кучета плуват в река „Струма“

az

Ето какво се случи с крадените коли в Бело поле…

Blagoevgrad

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.


Fatal error: Uncaught Error: Class 'Redis' not found in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php:340 Stack trace: #0 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php(82): W3TC\Cache_Redis->_get_accessor('w3tc_889312381_...') #1 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Base.php(96): W3TC\Cache_Redis->get_with_old('b27b4/default.i...', '') #2 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/Minify/Minify/Cache/W3TCDerived.php(106): W3TC\Cache_Base->get('b27b4/default.i...') #3 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(966): Minify_Cache_W3TCDerived->fetch('b27b4/default.i...') #4 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(471): W3TC\Minify_MinifiedFileRequestHandler->_cache_get('b27b4/default.i...') #5 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-c in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php on line 340