Признание! Топ рефер от Петрич ще свири на Байерн Мюнхен!

Един от най-постоянните в представянето си български арбитри Ивайло Стоянов ще ръководи мач от младежката Шампионска лига.

УЕФА изпраща петричанина на мача между младежките отбори на Цървена звезда (Белград) и Байерн (Мюнхен, Германия), който ще се играе на 26-и ноември. Помощници на Стоянов ще бъдат Мартин Венев и Петър Митрев.

Двата отбора са на първите две места в своята група В. Байерн води с 10 точки, пред малките звездаши със 7. Следват Тотнъм с 4 и Олимпиакос с 1.

През тази есен Ивайло Стоянов се представи отлично на Европейските квалификации за юноши в Латвия, като дори беше похвален със специално писмо от делегацията на Израел,пише топспорт.

В Европейските клубни турнири пък ръководи срещата между Галатасарай и Пари Сен Жермен от младежката Шампионска лига, двубоят от Лига Европа между Прогрес Люксембург и Глазгоу Рейнджърс (Шотландия), Линфилд (Северна Ирландия)- Розенборг (Норвегия)- също от Шампионската лига с много висока оценка. А общо международните му участия за 2019-а година са  вече 14.

Свързани новини

Гербаджия кандидат за треньорския стол в Пирин

az

Пирин Благоевград с нов треньор, ето кой…

az

Пореден успех за талантливата плувкиня Василена Георгиева от Благоевград!

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.