Проговори експолицаят Мирослав Писов, осъден за смъртта на Чората! Това е дело…

Потвърждава се политическото отношение в случая и това е ясно за всички. Това заяви в ефира на Нова тв Мирослав Писов, един от петимата благоевградски полицаи, осъдени за смъртта на Чората. Както БЛИЦ съобщи снощи, 14 г. след акция „Респект” и 1 г. след прекратяване на делото по давност, петимата благоевградски полицаи, участвали в задържането на Чората, влизат в затвора за 7 г. „Бяхме на работа, всички знаят къде работим, едното момче работи в банка, аз в железниците, друго в компапния, Иво Иванов е в полицията, където работи от 20 години, Янко работи в Германия от 7 г. с постоянен адрес и законно. В един момент ми звънят от адреса, на който съм живял преди много години и хората, които живеят там, си изкарали акъла“, разказва бившият полицай. На въпрос защо са си изкарали акъла хората там, Писов отговаря: „Понеже отиват хора да преследват някой, който се крие, а то никой не се крие. В един момент нахлуват вътре, при все че всички знаят, че по лична карта не ми е адресът там. Аз съм разследващ полицай и ми е странно, че отиваш при нещо, което не съществува. До този момент на мен никой не ми е звънял нито от полиция, нито от съдебна власт“. „Всичко беше много странно. Звъни ми един от колегите и вика: „Вкъщи дойдоха 5 души и ми казаха, че има решение – осъдени сме на 7 години, ама никой нито връчва решение, нито е обявил такова, нито представя пред нас някакъв документ“, каза още бившият полицай. „За нас това не е съдебно решение, а е политическо решение на групата на Лозан Панов. Това решение на Панов е срещу 17 души, български професори. Ако той е съдебен лекар, защото политик видно не може да стане… Ние ще идем в полицията, за да видим какво се случва, понеже до този момент никой не ни се е обадил“, добави Писов.

Свързани новини

Засилени проверки на ГКПП Кулата за пренасяне на свинско месо към Гърция!

Пепи

Кабелните оператори излизазат на протест за „Равни бизнес условия, предоставяни от телевизиите“!

Blagoevgrad

„Мазда“ се заби в стената до комплекс „Пилевски“ в Благоевград!

Пепи

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.


Fatal error: Uncaught Error: Class 'Redis' not found in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php:340 Stack trace: #0 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php(82): W3TC\Cache_Redis->_get_accessor('w3tc_889312381_...') #1 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Base.php(96): W3TC\Cache_Redis->get_with_old('b27b4/default.i...', '') #2 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/Minify/Minify/Cache/W3TCDerived.php(106): W3TC\Cache_Base->get('b27b4/default.i...') #3 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(966): Minify_Cache_W3TCDerived->fetch('b27b4/default.i...') #4 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(471): W3TC\Minify_MinifiedFileRequestHandler->_cache_get('b27b4/default.i...') #5 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-c in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php on line 340