Прохлада! Отвори плажът и на стадиона в Симитли

Ако ви е много жегата, ако ви е в повече и топлината на минералната вода в басейна, вече можете да плувате в хладния басейн в спортния комплекс в Симитли.
Басейнът е пълен, и големия и детския, шезлонгите са подредени, чадърите разпънати. Барът също е отворен. Остава и трайно слънце да припече.

От понеделник, 10-ти юни плажът към Спортен комплекс „Арена“ Симитли работи. Входът е 4 лева. За които пари имаш сигурни шезлонг и чадър. Децата са без пари.

Освен че е по-прохладен, басейнът на стадиона е идеален за плуване. Басейнът там е половин олимпийски басейн. Метър и 80 е най-плиткото, дълбочината, по дължина на басейна, достига до 2,30 метра. Размерът на големия басейн е 25 на 12,5 метра, точно половин олимпийски басейн.

Свързани новини

Какво време ни очаква през уикенда?

Blagoevgrad

Подвизите на жителите на село Градево възпяти в историческа книга!

az

Кметът Апостол Апостолов на среща при Борисов за изграждането на втората индустриална зона…

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.


Fatal error: Uncaught Error: Class 'Redis' not found in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php:340 Stack trace: #0 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php(82): W3TC\Cache_Redis->_get_accessor('w3tc_889312381_...') #1 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Base.php(96): W3TC\Cache_Redis->get_with_old('b27b4/default.i...', '') #2 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/Minify/Minify/Cache/W3TCDerived.php(106): W3TC\Cache_Base->get('b27b4/default.i...') #3 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(966): Minify_Cache_W3TCDerived->fetch('b27b4/default.i...') #4 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(471): W3TC\Minify_MinifiedFileRequestHandler->_cache_get('b27b4/default.i...') #5 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-c in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php on line 340